Probleme cu umiditatea? Sute de solutii pe Dezumidificatoare.net

15 ianuarie 2022
Autor:
AUTHORITY

Aerul este cel mai important factor de mediu. In fiecare secunda il inspiram si il expiram, acesta fiind parte integranta din corpul nostru. Un aer de calitate creaza un mediu mai sanatos, pe cand aerul a carui umiditate este excesiva, poate duce la probleme de sanatate pe termen lung. Pentru a regla corespunzator nivelul umiditatii se folosesc dezumidificatoarele, aparate electrocasnice care absorb umiditatea pana la un nivel optim. Acestea sunt utile oriunde poate aparea condesc, de la utilizare casnica pana la cea industriala in cazul produselor ce trebuie depozitate la o umiditate optima.

Cel mai important aspect in alegerea dezumidificatorului este adaptarea lui la incaperea in care urmeaza sa fie folosit. Mai exact, este nevoie de o documentare buna inainte de a-l cumpara, pentru ca trebuie aleasa capacitatea corecta si modul de functionare potrivit utilizarii. Pe internet vei gasi o multime de site-uri care comercializeaza dezumidificatoare, multe dintre ele fiind specializate pe anumite brand-uri sau segmente de pret. Pentru a face alegerea potrivita trebuie sa vizitezi cat mai multe dintre ele si sa analizezi foarte bine ofertele, pentru a o alege pe cea mai buna.

Astazi iti voi prezenta un agregator care iti va fi de mare ajutor in alegerea dezumidificatorului perfect. Este vorba despre catalogul online Dezumidificatoare.net care centralizeaza sute de oferte de la zeci de magazine online pentru ca tu sa le poti gasi pe toate intr-un singur loc. In felul acesta le vei putea compara rapid si eficient si vei avea sansa sa gasesti cea mai buna oferta. In continuare iti voi arata principalele categorii de produse pe care le vei putea gasi pe acest site.

 

200 modele de dezumidificatoare in sectiunea principala

 

200 modele de dezumidificatoare

 

Sectiunea principala a site-ului include toate dezumidificatoarele: casnice, industriale, profesionale sau pentru piscina. Sunt in total 200 modele de dezumidificatoare din randul carora ai toate sansele sa gasesti unul potrivit nevoilor tale care sa se incadreze si in buget. Pe langa numarul mare de oferte, catalogul online mai are un avantaj. Dispune de zeci de filtre cu ajutorul carora vei putea selecta doar modelele care au caracteristicile dorite, scurtand mult timpul de cautare. Iata principalele criterii de filtrare:

 

  • TIP: Dezumidificatoarele pot fi de mai multe tipuri. Daca ti-ai facut deja o idee despre acest tip de produse, poti alege una din variantele: 2 in 1, compacte, cu capacitate mare, economice, mobile, performante, cu purificator, silentioase, usor de curatat sau care sa se poata achizitiona prin SEAP.
  • POTRIVITE PENTRU: Acestea pot sa difere in functie de incaperea in care urmeaza sa fie amplasate. Daca vrei un dezumidifcator casnic, vei putea alege ca acesta sa fie potrivit pentru: baie, camera copilului, dormitor, dulapuri, living, pivnita, sertare, subsol, sufragerie sau pentru uscarea rufelor. In schimb, daca doresti unul in scop comercial, vei putea sorta doar modelele potrivite pentru: biblioteci, birou, camere frigorifice, crame, depozite, depozite alimentare, depozite farmaceutice, hale, inundatii, laboratoare, muzeu sau santier.
  • FILTRE: Pe langa rolul de reglare a umiditatii din incapere, dezumidificatoarele trebuie sa asigure si o calitate corespunzatoare a aerului. Acest lucru se poate realiza prin intermediul filtrelor. Poti alege ca dezumidificatorul tau sa aiba filtre: anti miros, antialergeni, antibacteriene, de carbune activ, HEPA, lavabil, prefiltru, igrasie, mucegai, polen sau pentru praf.
  • FUNCTII: Fiind aparate electronice complexe, functiile dezumidificatoarelor sunt esentiale pentru performanta acestora. Poti alege ca acesta sa aiba: functia AutoRestart, comenzi vocale, control preaplin, dezghetare automata, display LED oprire automata, pornire automata, reglarea umiditatii sau timer.
  • TEHNOLOGII: In stricta legatura cu performanta aparatului, tehnologiile sunt cu siguranta printre cele mai importante criterii de filtrare. Principalele tehnologii in functie de care poti filtra sunt: control prin aplicatie, drenaj, higrostat, regenerare, rotor, touch screen, Peltier si Wi-fi.
  • NUMAR TREPTE: In functie de timpul in care va doriti ajungerea la umiditatea optima puteti alege ca dezumidificatorul sa aiba mai multe trepte de viteza. Exista o sectiune de filtrare unde veti putea alege numarul de trepte dorit.
  • APLICATII COMPATIBILE: Dezumidificatoarele pot fi conectate la diverse aplicatii pentru a fi controlate de la distanta. Veti putea alege aplicatia cu care acestea sa fie compatibile: Google Home sau Alexa.
  • ACCESORIZARE SI DESIGN: Daca vreti ca apa sa fie colectata intr-un rezervor, sau ca dezumidificatorul sa poata fi mutat usor cu ajutorul rotilor, veti putea restrange cautarile la modelele care au aceste accesorii. De asemenea, veti putea opta pentru diverse variante de design: elegant, clasic sau modern.
  • MARCI DE TOP: Trebuie stiut ca exista marci specializate in producerea de dezumidificatoare. Fie ca vrei un brand special sau unul generalist de aparate electrocasnice, pe Dezumidificatoare.net ai zeci de optiuni: Air & Me, Air Naturel, Airbi, Alpatec, Beurer, Bewello, Cecotec, Ceresit, Clean Air Optima, Duux, Fral, General, Globiz, Heinner, Meaco, OEM, Supra, Taurus si Trotec.

 

30 oferte de dezumidificatoare profesionale

 

Dezumidificatoare profesionale

 

Pentru o utilizare profesionala, ai nevoie de dezumidificatoare cu capacitate si precizie mare. Catalogul online include aproape 30 oferte de dezumidificatoare profesionale de la brand-uri specializate. Acestea sunt ideale pentru depozitele mari sau pentru aplicabilitati unde nivelul umiditatii este foarte important. Tot ce ai de facut pentru a alege un dezumidificator profesional potrivit este sa optezi pentru unul care sa acopere capacitatea de care ai nevoie, atat ca suprafata, cat si ca volum.

Preturile dezumidificatoarelor profesionale sunt mult mai mari decat al celor normale. Cel mai accesibil model profesional TTK 120 S de la brand-ul Trotec costa doar 1999 lei. In schimb, cel mai scump, modelul cu absorbtie TTR 250 HP are insa un pret pe masura: 20.369 lei.

 

Zeci de dezumidificatoare industriale

 

Dezumidificatoare industriale

 

Dezumidificatoarele industriale se aseamana foarte mult cu cele profesionale, deosebirea fiind in special la capacitatea acestora de absortie, mult mai mare. Pe catalogul online vei gasi zeci de dezumidificatoare industriale din care sa alegi varianta potrivita din punctul de vedere al eficientei, consumului, capacitatii de dezumidificare si al performantei. Trebuie mentionat ca dimensiunea acestora este destul de mare si va trebui sa stabiliti locul in care urmeaza sa fie amplasat in hala sau depozit. Acesta trebuie sa aiba spatiu liber in imediata apropiere si un loc destinat special pentru amplasarea aparatului.

Fiind un utilaj de mare putere, pretul unui dezumidificator industrial este foarte mare, fiind cel mai scump tip din acest gen de produse. Daca cel mai ieftin, modelul DH 25 S de la marca Trotec costa doar 3.999 lei, pentru dezumidificatorul industrial FD 980 de la producatorul Fral va trebui sa achiti nu mai putin de 49.370 lei.

 

Dezumidificatoare pentru piscina

 

Dezumidificatoare pentru piscina

 

Piscinele de interior sau chiar si cele de exterior care sunt inconjurate de pereti sau cladiri, pot dezvolta valori foarte mari ale umiditatii. Dezumidificatoarele pentru piscina sunt un tip diferit, realizate special pentru o absortie mare si constanta a umiditatii. Agregatorul cuprinde cateva zeci de dezumidificatoare pentru piscina care vor asigura o valoare confortabila a umiditatii aerului. In functie de dimensiunile piscinei, daca este sau nu incalzita, daca este sau nu la interior, vei putea alege modelul potrivit.

La fel ca cele industriale, dezumidificatoarele de piscina pot fi destul de costisitoare. Modelul DH 110 BX produs de Trotec este cel mai scump dintre acestea, pretul fiind de 41.899 lei. Exista insa si modele cu preturi mult mai accesibile, cel mai ieftin produs costand doar 7.999 lei, este vorba despre dezumidificatorul de piscina Fral FSW 63.

 

Accesorii si filtre pentru dezumidificatoare

 

Accesorii si filtre pentru dezumidificatoare

 

Intretinerea unui dezumidificator consta in schimbarea periodica a filtrelor. Acestea asigura o calitate corespunzatoare a aerului si buna functionare a aparatului. Pe Dezumidificatoare.net gasesti toate tipurile de filtre necesare: de aer, de particule, de carbon activ, lavabile sau cu strat antibacterian. Pe langa filtre, vei gasi si o gama larga de accesorii: pompe de evacuare condens, rezerve, absorbante, cuve sau termometre. In general, acestea se potrivesc doar pentru anumite dezumidificatoare, deci mare atentie ca accesoriul sau filtrul sa includa modelul pe care il aveti.

 

Acestea au fost categoriile de dezumidificatoare centralizate pe acest agregator. Fie ca vreti un model casnic, profesional, industrial, pentru piscina sau doar accesorii si filtre, catalogul online Dezumidificatoare.net iti va fi de mare ajutor. Veti gasi simplu si rapid cea mai buna oferta datorita sistemului de centralizare al produselor de la mai multe magazine online.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram