Counter Strike 1.6 - un joc care a facut istorie

21 august 2021
Autor:
Content SEO

Counter Strike este un mod al foarte cunoscutului joc Half-Life, acesta fiind unul dintre cele mai populare jocuri din tara noastra inca de cand a aparut, dar si in prezent odata cu aparitia jocului Couter Strike Global Offensive.

Counter Strike 1.6 este insa un joc care a pornit multora pasiunea fata de jocurile de shooting, acest joc fiind foarte apreciat. Inca din anul 2006 si pana in prezent, Counter Strike este considerat a fi unul dintre cele mai populare jocuri din lume, acesta reusind sa atraga un numar foarte mare de jucatori, el fiind prima optiune a acestora in ceea ce priveste aceste jocuri de tip FPS.

Cum functioneaza Counter Strike 1.6?

In acest joc, jucatorii trebuie sa-si aleaga din ce echipa doresc sa fie si au de ales intre fortele speciale si teroristi. Fiecare pozitie are un numar de 4 tipuri de jucatori diferiti. Initial fiecare jucator primeste o suma de bani, aceasta suma fiind selectata de catre administratorul serverului. In general, suma de bani pe care o primeste fiecare jucator este de 800 de dolari. Initial, jucatorii vor primi un pistol. La inceput, jucatorii nu se pot deplasa sau trage pentru cateva secunde, timp in care acestia isi pot achizitiona echipamente, dar si armamentul de care au nevoie. Pentru a descarca jocul, e suficient sa scrieti in google: download cs 1.6

Echipele sunt asezate in pozitii diferite, de obicei, acestea fiind plasate in capetele hartilor. Fiecare echipa, pe masura ce se bucura de din ce in ce mai multe win-uri in joc, incepe sa castige mai multi bani. Bonusurile in bani apar in momentul cand cineva din echipa adversa ucide un membru oponent. Aceste bonusuri mai sunt primite si de echipa care salveaza ostaticii sau de catre cea care plaseaza bomba si anume de catre teroristi. De asemenea, daca un membru al anti-tero dezamorseaza bomba plantata de teroristi, atunci acesta primeste mai muti bani in momentul in care echipa respectiva castiga.

Atunci cand sunt ucisi in lupta, jucatorii pot zbura liberi pe harta, dar nu pot comunica cu cei vii, exceptie facand doar daca administratorul stabileste ca acest lucru sa fie unul posibil. Un alt lucru pe care trebuie sa-l stiti despre C.S 1.6 este ca obiectivele echipelor pot fi diferite in functie de harta aleasa. De asemenea, tabela de scor este si ea importanta pentru ca aceasta arata statisticile relevante din cadrul luptelor care au loc in joc. Aceata tabela mai indica si daca un jucator este mort, VIP sau tine bomba.

Cultura Counter Strike este un alt lucru care atrage foarte mult la acest joc, ea fiind si motivul pentru care acest joc a fost considerat de multi unul din cele mai bune din istorie. In aceasta cultura, cele mai populare sunt comportamentele de tot felul din joc, precum si cheatingul excesiv. Unele echipe profesioniste castiga multi bani din acest joc. C.S. 1.6 este asadar o optiune interesanta pentru oricine isi doreste sa se bucure de niste momente placute alaturi de prieteni. Acest joc, cu toate ca este unul mai vechi si poate chiar mai putin jucat decat CS:GO in momentul de fata, ramane totusi un joc foarte apreciat chiar si azi.

 

 

 

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram