De ce este atat de des intrebat serviciul de alpinism utilitar

29 iulie 2021
Autor:
livepr
Serviciile oferite de o companie specializata in alpinism utilitar se intrebuinteaza pe scara larga astazi din mai multe motive, iar toate lucrarile la mare altitudine efectuate de alpinisti sunt benefice din punct de vedere economic pentru orice intreprindere.

Serviciile oferite de o companie specializata in alpinism utilitar se intrebuinteaza pe scara larga astazi din mai multe motive, iar toate lucrarile la mare altitudine efectuate de alpinisti sunt benefice din punct de vedere economic pentru orice intreprindere.

Nu este nevoie de echipamente scumpe (macarale, platforme aeriene), de ridicarea structurilor sau alte mijloace care pot face serviciile sa fie extrem de scumpe.

O echipa de alpinisti utilitari profesionisti va face munca in cateva ore - echipamentele profesionale vor face mai usoara manevrarea unei sectiuni dificile si greu accesibile de perete sau fatada a unei cladiri.

Pentru a efectua lucrari folosind tehnologii de alpinism industrial, nu este necesara o pregatire speciala a obiectului - alpinistii fac pregatirile necesare si incep sa indeplineasca comanda imediat.

Amplasarea si caracteristicile arhitecturale ale cladirii determina tipul de echipament si cantitatea de echipament suplimentar pe care il utilizeaza alpinistii industriali.

Agentia de Alpinism utilitar AlpinMax ofera servicii avantajoase din motiv ca:

  • etanseaza cusaturile interpanel;
  • reduce riscul de deteriorare a fatadei;
  • efectueaza lucrari la mare altitudine in orice conditii, la orice inaltime, in locuri greu accesibile;
  • efectueaza rapid spalarea ferestrelor, fatadelor sau curatarea zapezii, a gheturilor;
  • in unele conditii, este singura optiune pentru curatarea sau repararea fatadei, geamurilor cladirilor si montarea bannerelor publicitare;
  • contribuie la reducerea costurilor: pretul acestor servicii este mult mai mic decat in ​​cazul atragerii unei platforme aeriene sau a construirii altor platforme de lucru;
  • toate comenzile sunt executate prompt, sub controlul unui manager de calitate, la un moment convenabil pentru client, etc.

O agentie de alpinism utilitar care se respecta pe sine si care isi respecta clientii, mizeaza intodeauna pe calitate inca de la inceput, astfel toti specialistii lor sunt tehnicieni atestati (IRATA nivelul 1, 2 si 3) si au certificate nationale pentru lucrul la inaltime.

In cadrul AlpinMax, se lucreaza numai cu proceduri pentru fiecare proiect in parte si toti membrii din echipa au instructaj SSM, aviz psihologic pentru alpinist utilitar, control medical periodic, conform legilor in vigoare.

Totodata, este foarte important sa se respecte cu strictete normele de siguranta din domeniul alpinismului industrial, iar finalizarea cu brio a oricarui proiect inceput, indiferent de complexitatea lui este cheia succesului si mentinerii pe piata!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram