ÎNTÂMPINĂ CU DESCHIDERE NOUA COLECȚIE DOVANI

28 iunie 2021
Autor:
PROGZEE

 

Lasă fiecare detaliu să te inspire în această vară și pune accent pe ținutele tale cu articolele vestimentare din colecția Dovani. Un nou concept te va surprinde cu idealul de confort dar și de eleganță, întrucât această selecție a fost gândită special pentru bărbații care adoră lejeritatea în timpul liber și aspectul impecabil în mediul business.

Nuanțe, imprimeruri și detalii fără cusur

Cu toate că facem parte dintr-o lume în continuă schimbare, brandul autohton Dovani a reușit să se adapteze nuanțele de top ale sezonului în combinații optimiste, demne de a fi purtate cu stil.

Printre vedetele colecției se regăsesc nuanțe superbe de bleumarin, galben, vernil și grena, acestea ocupând doar primele locuri din nenumăratele rafturi virtuale ale colecției. Elementele compun un complex deosebit ce definește diversitatea absolută, astfel, orice împătimit al rafinamentului vestimentar va putea dobândi din colecție articole pentru ținute dedicate ieșirilor cu prietenii, întâlnirilor romantice, contextelor formale, pentru zile petrecute în confortul locuinței dar și pentru zile la birou.

Ce piese predomină?

Pentru cei care sunt deja familiarizați cu conceptul Dovani, vor recunoaște de la prima vedere noua apariție a pantalonilor scurți pentru bărbați. Aceștia sunt mai mult decât potriviți pentru zilele de vară din acest an, fiind ușor de asortat. Dacă deții în garderobă deja o pereche de adidași albi sau poate chiar o pereche de sandale sport, ți-ai asigurat ținutele pentru zile de weekend petrecute departe de casă.

Dovani dorește să scoată la suprafață eleganța ținutelor lejere, susținând orice stil vestimentar, atât cel formal cât și pe cel casual.

Cele relatate mai sus se potrivesc de minune pentru partea inferioară a corpului, însă pentru a asigura un look perfect, în aceste combinații vestimentare putem alege din noua colecție Dovani și tricouri polo. Cu imprimeuri subtile, combinații cromatice discrete sau puternice sau uni, aceste piese vestimentare aigură un aspect smart casual de excepție, chiar ți în zilele în care nu ai dispoziția necesară pentru a scoate idealul dintr-o ținută.

Excepționale chiar și pentru zile de vară petrecute la birou, tricourile polo îndeplinesc cu succes cheia către rafinament, în special pentru zilele ocupate unde nu mai avem loc de planificat ținutele, ci doar pentru a ne odihni și a organiza activitățile din cadrul jobului.

Pesemne că ne vom aștepta la multe surprize meteorologice în acest an, colecția Dovani propune și o selecție de sacouri deosebite pentru ținute smart. Cine nu adoră sacourile? Mai ales când discutăm despre acest element vestimentar așezat corespunzător într-o ținută masculină, doamnele și domnișoarele nu au cum să nu rămână impresionate.

Colecția prezintă modele delicate, în nuanțe blânde, plăcute ochiului. Aceste sacouri pot fi așezate fără prea multă bătaie de cap alături de piese simple dar de efect. Croiuri potrivite și carouri genial amplasate, fac din look-ul abordat un punct de sprijin pentru starea ta de spirit la birou.

Bineînțeles, surprizele nu se încheie aici. Pe dovani.ro ai la dispoziție oferte speciale de sezon, așa cum este și „MidSummer”, pe care te învităm să o descoperi pe site. Alătură-te celor care apreciază calitatea distribuită de branduri autohtone.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram