Ce trebuie sa stii despre tractarea unui automobil avariat

15 iulie 2016
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Accidentul rutier este cosmarul oricarui sofer. Pe langa pagubele materiale produse de o tamponare, exista riscul de ranire si, in cazuri grave, de pierderi de vieti omenesti. Desi majoritatea accidentelor ce se produc nu au astfel de urmari, se intampla in anumite situatii ca una sau mai multe masini implicate sa devina imposibil de condus in siguranta, pana la un service unde pagubele sa fie evaluate si reparate.

Tractari auto in Bucuresti

In astfel de conditii, optiunea viabila pentru deplasarea autoturismului la centrul de reparatii o reprezinta folosirea unui serviciu de tractari auto. In general, masinile dispuse pentru tractarea autovehiculelor pot atasa o alta masina fie complet, prin suspendarea pe o remorca atasata la un cap tractor, fie partial, prin ridicarea puntii motoare a masinii ce se doreste tractata, lasand cealalta punte sa ruleze pe asfalt. A doua optiune este intalnita in cazul masinilor cu masa proprie ridicata, de peste 3 tone.

Totusi, cand vine vorba de un vehicul avariat, exista sansele ca sistemul de directie sau trenul de rulare sa fi fost afectate de coliziune, mai ales cand impactul a rezultat daune in partea frontala. Astfel, tractarea prin semi-suspendare poate sau nu poate fi posibila, fiind recomandat sa mentionati acest aspect serviciului de tractari auto, in momentul in care il solicitati.

In interiorul oraselor mari se regasesc des servicii de tractari auto non-stop, disponibile sa vina in ajutorul tau la orice ora din zi si din noapte. Tariful pentru astfel de servicii se calculeaza cel mai des in functie de greutatea masinii, cand se dispune tractarea in acelasi oras, sau de numarul de kilometri parcursi, cand este necesara tractarea intre orase.

Website-ul Alotractari pune la dispozitia detinatorilor auto de pe intreg teritoriul Romaniei servicii de tractare auto pentru autovehicule intre 1000 si peste 3000 de kilograme, cu timpi de interventie scurti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram