Night Prowl Studio angajează masiv la început de 2021: numeroase posturi disponibile

2 aprilie 2021
Autor:
WEBDESK

Pandemia de coronavirus conduce, de mai bine de un an de zile, la o destabilizare din punct de vedere economic și pare că nu se va opri prea curând, în pofida diverselor metode pe care țara noastră și alte state le adoptă: de la lockdown, până la vaccin. Ne aflăm într-un context de instabilitate economică, fapt care a dus necontenit la o rată crescută a șomajului. În acest război sanitar – economic, chiar și angajații cu vechime în companii au fost nevoiți să intre în perioada de șomaj, să nu mai amintim de tinerii fără experiență aflați la început de carieră, care nu reușesc să își găsească în momentul actual un job care să le permită să se susțină.

Chiar și în contextul pandemiei, unele industrii au parte de o înflorire vizibilă în această perioadă și chiar sunt în căutare de personal cu sau fără experiență pentru a se putea extinde. Printre cele mai profitabile industrii pe timp de pandemie se numără și industria de videochat, iar cel mai bun studio de videochat, Night Prowl Studio, își extinde lista de posturi vacante pentru anul 2021.

„Pentru industria de videochat, pandemia a fost o oportunitate care a adus mai mulți membrii noi pe platformele de profil, deci mai multe șanse de încasări mai mari pentru modele și implicit pentru studiouri. Ce este drept, foarte mulți antreprenori s-au reorientat și au dorit să parieze pe studiourile de videochat, suprapopulând o nișă deja asfixiată de prea multe studiouri aflate pe poziții de urmăritori – nu este un lucru rău pentru studiourile de top, dar se observă dezechilibrul adus.” – declară un reprezentat Night Prowl Studio.

Cu o strategie de marketing și de management foarte bine pusă la punct, studioul de videochat Night Prowl Studio începe anul 2021 în forță, cu angajări masive în cele 4 studiouri de videochat pe care le deține.

Studioul de videochat vizează mărirea echipei de modele de videochat în această primăvară și le așteaptă pe fete cu o ofertă de angajare videochat de neratat.

„Ne mărim echipa de modele de videochat și le așteptăm pe tinerele interesate la un interviu pentru a discuta mai multe despre ce presupune această meserie de model de videochat, despre politica și cultura studioului nostru și despre cum le putem ajuta să atingă succesul în videochat în cel mai scurt timp posibil. Noi nu venim doar cu promisiuni de angajare, venim și cu un pachet salarial de 5.000 de lei net garantat, lună de lună, pe lângă un bonus de angajare în valoare de 2.000 de lei.” – declară un reprezentant Night Prowl Studio.

Pe lângă posturile vacante de model de videochat, studioul este în căutare și de un make-up artist menit să le asigure modelelor un look impecabil de fiecare dată.

„Modelele Night Prowl Studio trebuie să arate mereu impecabil înainte de a intra live, iar noi le asigurăm acest lucru. Avem o echipă de make-up artiști și hairstyliști care se asigură de acest aspect în fiecare zi. Ca urmare a creșterii numărului de modele suntem în căutare și de noi make-up artisti profesioniști care să se alăture echipei noastre.” – declară un reprezentant Night Prowl Studio.

Persoanele interesate de posturile vacante la Night Prowl Studio pot intra în contact cu echipa la:

Telefon: (+4) 0758.34.35.36
Website: https://www.nightprowl.ro/studio-videochat-bucuresti
Email : office@ nightprowl.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram