Alimentația potrivită pentru un câine cu nevoi speciale. Tu știi care e?

15 februarie 2021
Autor:
Content SEO

Dacă vrei să fii sigur că alegi cea mai bună mâncare pentru câinele tău, trebuie să fii atent nu doar la rețeta în sine, ci și la ingredientele scrise pe ambalaj. Proporțiile și calitatea ingredientelor determină gradul în care animalul tău de companie va avea parte de o dietă echilibrată.

Este de preferat să alegi hrană premium dintr-un motiv foarte simplu: aceasta are cea mai mare proporție de carne și derivate de carne iar pentru câini acesta este cel mai important lucru. Pe piață sunt multe rețete care sunt realizate cu făină de carne sau proteina este obținută din oase, copite sau corne, ceea ce o face foarte greu de digerat.

De asemenea, trebuie să te asiguri că hrana conține legume și cereale ca să fii sigur că nu lipsesc carbohidrații din dieta aleasă și vitamine și minerale, esențiale pentru o dezvoltare sănătoasă.

De aceea este esențial să citești foarte bine eticheta și să o verifici. Asigură-te că aceasta conține: denumirea produsului, greutatea netă, numele și adresa producătorului, lista ingredientelor, valorile nutriționale, dar și cui îi este adresată hrana, pentru că formulele de hrană sunt diferite în funcție de vârsta, talia, rasa sau chiar alte situații specifice în care s-ar putea încadra cățelul tău. Indicat ar fi să nu aibă potențiatori de arome, coloranți artificiali sau conservanți.

Formulele de hrană pentru câini de la Lenda te pot scuti de toate aceste griji. Originară din Spania, compania produce doar hrană de înaltă calitate, cu ingrediente 100% naturale și provenite din surse verificate. Specialiștii testează produsele și le adaptează în funcție de preferințele clienților lor blănoși, întrucât aceștia lucrează cu o bază mare de crescători de câini care raportează în mod constant despre calitatea produselor. Fără să folosească organisme modificate genetic și cu adaos doar de aditivi naturali, hrana de câini de la Lenda ajută la o imunitate crescută, o digestie corectă, o dentiție și o blană sănătoasă și o mobilitate excelentă pentru prietenii noștri necuvântători.

Necesarul de proteine, carbohidrați, grăsimi, vitamine și minerale, adică toate substanțele nutritive de care are nevoie corpul patrupedului tău pentru a funcționa perfect, se regăsesc în proporția corectă pentru fiecare tip de produs de la Lenda. Zicem pentru fiecare tip de produs,  pentru că acestea sunt făcute special pentru vârsta, talia și alte nevoi specifice ale câinilor.

Așadar, ai la dispoziție mai multe game din care să alegi:

Gama Lenda Original, atât în variantă uscată cât și conserve, este potrivită pentru consumul zilnic al câinilor din toate rasele. Cu formule special adaptate pentru cățeluși, câini tineri sau adulți, de talie mică sau mare, oferă o cantitate mare de carne și un pachet de protectori pentru articulații dar și plante medicinale care ajută la prevenirea problemelor articulare și ajută sistemul digestiv.

Gama Lenda fără cereale este special concepută pentru câinii care dezvoltă diverse alergii și reacții adverse la cereale. La fel ca noi oamenii, și câinii pot dezvolta anumite alergii și de cele mai multe ori acest lucru este dat de ingredientele pe care le conține mâncarea lor. Simptomatologia este diferită de la infecții cronice ale urechilor, la mâncărimi ale pielii și chiar roșeață. Din fericire dacă observați acest lucru, aveți la îndemână o soluție simplă: schimbați dieta.

Gama L-Unico pentru câini este elaborată cu ingrediente naturale, fără aditivi sau conservanți de sinteză chimică, conține doar ulei de pasăre filtrat (spre deosebire de „untul și grăsimea animală” mai ieftine ce o conțin multe din ofertele din piață). L-Unico folosește ca ingredient principal carnea cu valoare biologică ridicată ce asigură un aport important de aminoacizi de care câinele are nevoie pentru a se dezvolta pe deplin și pentru a avea o viață sănătoasă.

După cum puteți vedea, alegerea unui tip de hrană de înaltă calitate pentru câinii noștri este importantă pentru a le menține sănătatea și a le oferi tot ce au nevoie pentru a se dezvolta corect.Sortimentele de hrană ce aparțin brandului Lenda sunt potrivite pentru fiecare etapă din viața unui câine, indiferent de rasă. Prin urmare, merită să ne răsfățăm prietenii necuvântători cu o hrană naturală de calitate superioară. Ei ne vor mulțumi în felul lor caracteristic.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram