Vino la service AutoK9 pentru o inspectie completa a masinii tale

20 ianuarie 2021
Autor:
SC Data Evolution SRL

AutoK9, un service auto de calitate, reprezentat de servicii personalizate

Service AutoK9 este prezent pe piata de o lunga perioada de timp. Si-a construit notorietatea pe care o are in ziua de azi prin varietatea de servicii auto oferite clientilor sai. De asemenea, si calitatea serviciilor conteaza. Echipamentele de calitate de care un service auto profesional trebuie sa dispuna sunt cu siguranta prezente si la AutoK9. Un alt plus pe care AutoK9 il aduce este reprezentat de proiectele unice create precum Logan Coupe, Logan Decapotabil, iar ultimul, Duster Summer.

Ce se intampla in timpul unei inspectii auto?

AutoK9 isi doreste sa ofere clientilor sai cele mai bune servicii si sa mentina calitatea lor la un nivel constant. Mentenanta si intretinerea masinilor in stare de functionare perfecta este scopul final. In timpul inspectiei, un tehnician bine instruit si experimentat va examina masina in totalitate: anvelopele, nivelurile lichidelor, curele, lumini, baterie, furtunuri si multe altele. Se va tine cont de orice problema existenta sau de viitoare probleme care pot aparea.

Daca o defectiune este surprinsa din timp, aceasta poate fi solutionata imediat cu un cost mult mai mic. In schimb, daca reparatia este amanata, problema se va agrava, iar costurile vor creste considerabil. O inspectie auto completa va economisi timp si bani, iar durata de viata a masinii va fi considerabil prelungita.

service auto profesional Bucuresti

Nu esti sigur daca masina ta are nevoie de o inspectie auto? Iata la ce ar trebui sa fii atent

  • Aprinderea martorilor pe bordul masinii (Orice martor care pare iluminat pe bord are nevoie de o verificare executata de un specialist auto.)
  • Se aud sunete ciudate care provin din orice parte a masinii (Daca in timp apar sunete care nu erau la inceput, apeleaza la o inspectie auto cat mai repede posibil.)
  • Cateodata, motorul masinii nu porneste (Poate fi ceva nesemnificativ, dar asta nu inseamna ca nu ai nevoie de o parere avizata. Retine: orice amanare poate duce la agravarea simptomelor si intr-un final la probleme mult mai grave.)
  • Masina trage intr-o directie chiar daca tii volanul drept (Pentru siguranta ta, a pasagerilor din masina si a celorlalti participanti la trafic, rezolva problema imediat.)
Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram