Conturarea fetei - trucuri simple pentru un machiaj perfect

10 decembrie 2020
Autor:
Felix Culpa SRL

Conturarea se refera la crearea de umbre si lumini pentru a modifica forma fetei, poate pentru a oferi iluzia pometilor superiori, a unei fete mai subtiri sau pentru a scurta nasul.

Produsele realizate special pentru crearea unui aspect sculptat si definit sunt acum disponibile la fiecare pret si ducem lipsa de tutoriale YouTube de la diveri vloggeri pentru a va ajuta si pentru a va ghida sa creati un contur perfect si sa profitati la maximum de structura fetei, pana la forma si caracteristicile specifice ale fetei. Dar, inainte de a cauta printre cele mai bune videoclipuri, incepeti chiar aici. Am vorbit cu artistii de machiaj pentru a dezvalui elementele de baza pe care trebuie sa le cunoasteti pentru a va scoate pometii in evidenta si pentru a gasi cele mai potrivite produse cosmetice pentru contouring.

Daca te numeri printre prsoanele care tin pasul cu trendurile in materie de beauty, atunci mai mult ca sigur ai auzit de termenul contouring. Este o tehnica de machiaj clasica pe care profesionistii o folosesc de foarte multi ani insa, recent, aceasta s-a transformat intr-un trend care a pus stapanire pe social media.

Cu ajutorul unor tutorial mult mai elaborate de conturare, intalnim chiar bloggeri care au ales sa-si sculpteze chiar si abdomenul doar cu cateva pensule si produse speciale de make-up. Daca nu esti interesata sa-ti scoti in evidenta abdomenul sau orice alta parte a corpului cu ajutorul tehnicilor de conturare, atunci e musai sa faci acest lucru macar cu chipul tau. Va fi un mod mult mai usor de a-ti evidentia trasaturile si de a atrage priviri. Iata 3 pasi simpli care te vor ajuta sa-ti conturezi fata si sa-ti ascunzi imperfectiunile.

Creeaza o suprafata neteda. Pentru a crea o baza foarte fina, inainte de a aplica fondul de ten, nu uita de primer. Produsul va ajuta la pregatirea pielii pentru machiajul care urmeaza sa fie aplicat, nu vor mai aparea acele linii fine care sa strice infitisarea si, pe langa asta, machiajul va rezista mai mult timp. Dupa aplicarea primerului, continua cu fondul de ten si corectorul.

Adauga conturul. Odata ce baza este aplicata, alege sa aplici un contur cremos sau de tip pudra mai inchis decat tenul tau. Pentru un contur cat mai natural, nu folosi produse inchise cu mai mult de doua tonuri fata de pielea ta. Aplica produsul in zona fruntii, a pometilor si a nasului.

Amesteca produsul. Cel mai important pas in conturarea este acela de a amesteca produsul si de a estompa liniile dure. Alege sa faci acest lucru cu ajutorul unei pensule sau a unui burete si ai grija sa pastrezi aceleasi zone in care produsul a fost apliat si sa nu-l intinzi pe toata suprafata fetei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram