Business inteligent cu Dynamics 365

13 octombrie 2020
Autor:
Digital Metrics

Utilizând Dynamics 365, aveți ocazia de a va bucura cu siguranță de toate oportunitățile ce alcătuiesc un business intelligence. În acest sens, aveți posibilitatea de a ține în același loc date, procese și angajați, ceea ce înseamnă că puteți administra afacerea într-un mod cât se poate de eficient. Totodată, despre acest program, putem spune că va constitui următoarea generație de aplicații inteligente pentru toate afacerile, ce va permite oricărei firme să crească și să se dezvolte într-un mod optim. În altă ordine de idei, despre Dynamics 365, putem spune că este cel ce unifică capabilitățile ERP și CRM, furnizând în acest sens aplicații proiectate care vor funcționa oricând perfect. Aceste capabilități sunt cele ce vor ajuta la o gestionare perfectă a unor funcții de business, foarte importante pentru afacerea dumneavoastră. Acest program ajută eficient la gestionarea domeniilor ce țin de Sales, Marketing, Customer Service, Project Service Automation, Field Service, Finance, Supply Chain Management, Human Resources, Commerce, etc.

Referitor la integrarea Dynamics 365, putem spune că lucrurile sunt foarte simple și puteți opta pentru o integrare cu Office 365. În acest sens, veți obține o îmbunătățire eficientă a managementului relațiilor cu clienții, având la dispoziție și sprijinul serviciului cloud. Putem aminti în acest sens și de o întreținere facilă a programului având la dispoziție o disponibilitate mare și o coordonare mai bună în cazul a diferite dispozitive. Aveți ocazia de a integra cu Dynamics 365 programe precum Exchange Online, Microsoft Teams sau SharePoint Online.

Dynamics 365 propune utilizarea unor programe precum Outlook, ce va ajuta să stocați interacțiunile cu clienții într-un singur loc. Totodată, puteți utiliza și OneDrive, despre care putem spune că va ajută să conectați toate fișierele în așa fel încât să colaborați și să partajați oriunde în condiții de maximă siguranță. Acest program vă ajută să simplificați destul de mult activitățile profesionale zilnice, existând posibilitatea de a lucra pe roluri și pe departamente, având mereu backup pentru lucrările efectuate. Cu siguranță veți aprecia tot ceea ce va pune la dispoziție acest program, fiind foarte avantajos din punct de vedere al prețului, în raport cu beneficiile propuse.

În acest sens, putem adaugă că Dynamic 365 reprezintă o soluție inteligentă pentru afacerea dumneavoastră. În momentul în care veți caută o soluție optimă de analiză pentru afacerea pe care o conduceți și care să va ajute cu adevărat, atunci acest program reprezintă cel mai potrivit răspuns. Utilizarea este foarte simplă și veți observa pe perioada folosirii faptul că oferă avantaje multiple în ceea ce privește gestionarea eficientă a timpului. Având în vedere aceste informații vedem că este indicat să optați pentru Dynamic 365 și să va bucurați de tot ceea ce va oferă. Aveți ocazia de a lucra mereu eficient, în echipă, beneficiind de backup pentru tot ceea ce contează.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram