Meniu complet pentru pranz si cina, doar la Splendid GO

27 iulie 2020
Autor:
Touch Media

La Splendid GO poti savura feluri de mancare absolut delicioase, iar pentru pranz si cina ti-am pregatit meniuri complete cu 2 feluri de mancare si desert, de care te poti bucura acasa sau la birou. Indiferent de preferintele tale culinare sau de momentul zilei in care ai ales sa comanzi de la Splendid GO, mic dejun, pranz si cina, noi te rasplatim cu o reducere de 10% la cosul de cumparaturi, iniferent de valoarea comenzii. Serviciul food delivery Constanta iti aduce acasa sau la birou meniuri office pentru un pranz satios si apetisant.

Tu ce preferinte ai pentru pranzul de azi? Ti-e pofta de o masa traditionala sau de preparate din bucataria internationala? Consulta meniurile office de la Splendid GO si alege din cele 5 variante cea mai potrivita pentru capriciul de azi. Sau poate vrei sa mananci ceva mai usor, o salata, o ciorba sau preparate din peste si fucte de mare, toate acestea le gasesti in meniul Splendid GO. Iti punem la dispozitie o varietate de preparate rafinate si delicioase, din toate colturile lumii. Misiunea noastra este aceea de a-ti oferi cea mai buna experienta culinara, chiar la tine acasa. Alege serviciul delivery supe Constanta si ofera-I corpului tau un cocktail de vitamine in fiecare zi.

Tinem cont si de preferintele culinare ale persoanelor vegetariene, de aceea livram preparate de post in Constanta de luni pana duminica intre orele 10:00 – 24:00.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram