Best Studios se extinde pe nișa de videochat masculin

25 mai 2020
Autor:
WEBDESK

Best Studios, cel mai îndrăgit studio de videochat din București, a anunțat lansarea secțiunii de videochat pentru bărbați.

Videochatul este cunoscut, în mare parte, pentru femeile frumoase care lucrează în acest domeniu, astfel că seducția și frumusețea sunt trăsăturile fundamentale ale acestei industrii. Cu toate acestea, ca în orice industrie, au apărut câteva modificări ca urmare a laturii sale volatile și dinamice.

Videochatul pentru bărbați este un domeniu nou în România și sunt foarte puține studiouri de videochat dedicate exclusiv bărbaților. Recent, Best Studios a intrat pe nișa videochatului pentru bărbați și este gata să o revoluționeze și să o situeze în altă ligă, în liga profesioniștilor.

Best Studios este cunoscut în industrie drept un trendsetter, datorită modului în care a reușit să transforme jobul de model în videochat. La Best Studios, modelele mizează pe senzualitate, eleganță și rafinament, nu pe vulgaritate.

Reușind această schimbare în videochatul feminin, Best Studios dorește să facă o schimbare majoră și în domeniul videochatului masculin.

Cum această perioadă de incertitudine a adus foarte mulți șomeri, am primit din ce în ce mai multe CV-uri de la bărbați pentru postul de model de videochat masculin. Am analizat foarte bine piața, am pus la cale un nou sistem de training special gândit pentru această categorie și am reușit ca într-un timp scurt să putem deschide secțiunea de videochat pentru bărbați.” – manager Best Studios.

„Suntem încrezători în această nou proiect și am muncit mult până am hotărât să facem oficial acest anunț, pentru că profesionalismul este literă de lege pentru noi. O nișă nouă, sunt provocări noi, dar ne-am documentat foarte mult și am pus la cale un sistem de training care considerăm că va fi un adevărat succes. Suntem nerăbdători și așteptăm să vedem ce se va întâmpla și ce putem să perfecționăm.”

Contact:

Website oficial: https://beststudios.ro/studio-videochat-barbati.html

Facebook: https://www.facebook.com/BestStudiosBucuresti 

Instagram: https://www.instagram.com/beststudios.romania/?hl=ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram