Uleidecanepa.com - un produs unic pentru frumusetea ta

26 noiembrie 2019
Autor:
Content SEO

Uleiul de canepa este cunoscut de mai bine de 5000 de ani. Semintele de canepa au fost utilizate inca din China Antica in calmarea inflamatiilor si refacerea organismului.

In Romania, canepa este folosita de cel putin 2000 de ani in special in industria textila. Cu toate astea in ultima perioada a inceput sa fie tot mai des utilizata in cosmetica sau pentru uz intern.

Cum se obtine uleiul de canepa?

Uleiul de canepa se obtine prin presarea la rece a semintelor. De indata ce sunt stoarse semintele vor elibera un ulei cu miros placuta de culoare inchisa. Ca uleiul de canepa sa fie cat mai calitativ trebuie sa fie depozitat intr-o zona racoroasa si ferita de caldura excesiva.

Doza recomandata de ulei de canepa este de 1-2 liguri pe zi. Iata care este valoarea nutritionala a uleiului de canepa: 812 kcal/100g, vitamina E, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6, vitamina C, carotene, fitosteroli, fosfolipide, lecitina, calciu, magneziu, fosfor, fier, zinc, potasiu, sulf, mangan, cupru si clorofila.

Principalele beneficii oferite de uleiul de canepa sunt:

Previne bolile cardiovasculare – tensiunea arterial este principala cauza a atacului de cord iar uleiul de canepa scade tensiunea arterial. Mai mult de atat uleiul de canepa este un produs bogat in acizii grasi Omega 3 si Omega 6 care protejeaza inima de bolile cronice.

Are rol antiinflamator – uleiul de canepa amelioreaza procesele antiinflamatorii. Mai mult de atat va ajuta foarte mult la tratarea sclerozei multiple.

Acceseaza uleidecanepa.com daca vrei sa ai parte de cel mai bun produs din piata. Trebuie sa intelegi ca pentru a avea parte de cele mai bune rezultate si produsul pe care il cumperi trebuie sa fie unul pe masura. Este necesar sa alegi un produs cat mai sigur si cat mai calitativ ca sa te poti bucura de cele mai bune calitati.

Uleiul de canepa se face remarcat pentru beneficiile pe care le aduce si pentru ca are intotdeauna grija de sanatatea ta. Trebuie sa ai grija sa il cumperi pe cel mai bun daca vrei sa ai parte de o sanatate de fier.

 

 

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram