Tendinte pantofi pentru sezonul toamna/iarna

2 decembrie 2019
Autor:
Felix Culpa SRL

Tendintele de incaltaminte pentru sezonul toamna/iarna sunt dintre cele mai interesante si inedite. Anul acesta, designerii reinterpreteaza motive clasice si aduc un suflu de primavara in mijlocul sezonului rece, propunand piese neobisnuit de decoltate pentru aceasta perioada.

Daca in mod traditional, incaltamintea de toamna/iarna este reprezentata de botine si cizme, in acest sezon ne intalnim cu o multitudine de sandale, de botine peep-toe sau de cizme-sanda.

De la pantofi loafer pana la botine decupate, de la ghete din blana pana la pantofi stiletto, sezonul toamna/iarna iti ofera o multime de posibilitati de asortare, pentru un final de an cu stil!

Astfel, fashionsales.ro ne propune sa luam „tendintele” pas cu pas pentru a descoperi ce ti se potriveste tie in perioada urmatoare.

Hibridul pantof - cizma propus de case ca BCBG sau Prabal Gurung face furori printre fashioniste. Decupate la calcai sau peep-toe, cu sistem siret ca in cazul cizmelor Tom Ford, sunt destinate celor mai extravagante pasionate de moda.

Varful ascutit este in topul  preferintelor acestui sezon, iar alaturi de pantofii stiletto clasici, botinele cu varful ascutit si toc mediu, cum sunt cele propuse de Etro, sunt in mare voga.

Iti spuneam de curand ca pantofi butucanosi (cum sunt cei de la Carven de exemplu) au revenit si ei in tendintele sezonului. Cu platforma inalta, cu tocul gros sau cu varful patratos, de inspiratie retro, acestia sunt apanajul celor cu un stil edgy, cu influente masculine.

Pentru ca tocmai ce i-am mentionat, pantofii cu varful patratos si cu toc jos si gros, clasicul pantof de dama dinainte ca balerinii sa isi intre in drepturi, sunt in topul tendintelor. Pilgrim, Valentino, Victor and Rolf si Armani sunt doar cateva din numele care ii promoveaza in acest sezon.

Daca iti plac texturile deosebite, poarta pantofi din par de ponei, sunt „IN” si foarte bine apreciati. Poti miza pe un model jos sau pe o pereche de botine inalte. Inspira-te din propunerile Rad and Bone sau Burberry (au cei mai cool pantofi animal print!).

„The New loafer” este pantoful senzatie al sezonului. Inspirat din mocasinii barbatesti, in sezonul acesta sunt propusi in varianta cu toc stiletto, varful fiind adaptat de designeri, fie ascutit, fie patratos sau rotunjit. Unde il gasesti? In propunerile Alberta Feretti si Bottega Veneta.

Fidelele modelului stiletto vor fi cele mai fericite pentru ca in toamna/iarna , se poarta modelul adaptat de zi cu zi. Asta inseamna aceeasi forma, dar un toc rezonabil (model specific lui Isabel Marant), care iti faciliteaza incursiunile urbane, dar si un look feminin si sexy.

Cizme peste genunchi fac iar ravangii, iar in acest sezon poti opta pentru cele de calarie, cu toc jos si mai largi pe picior, cizme cu tocul inalt si subtire, cizme peste genunchi tip colant, etc. Philip Lim, HM, Pucci Versace si Chanel sunt printre promotorii acestui model.

Botine de blana, pe care le-am regasit in prezentarile Fendi si Roberto Cavalli sunt pe cat de inedite, pe atat de dezirabile. Uni sau colorate, opulente, in mod garantat nu vor trece neremarcate.

Daca te asteptai ca sandalele sa defileze doar pe podiumurile prezentarilor de primavara/vara, le regasesti si in propunerile Prada, Dsquared, Pucci, Alexander Wang, Balenciaga. Le poti purta cu piciorul gol cat inca este cald afara sau cu sosete (dresuri) groase cand se va face mai frig.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram