Anunturi matrimoniale: de ce fug barbatii de femeile timide?

27 noiembrie 2019
Autor:
Felix Culpa SRL

Nu e niciun secret: foarte multi barbati se feresc de femeile timide, cu toate ca nu au niciun motiv bine intemeiat sa faca acest lucru. Anunturi matrimoniale va arata in continuare de ce barbatii au de castigat daca nu evita femeile timide si daca hotarasc sa le acorde o sansa.

Anunturi matrimoniale Bucuresti: barbatii nu observa femeile timide

In situatii sociale, este evident faptul ca in general atentia se concentreaza asupra celor care se remarca, fac zgomot, atrag privirea sau socheaza. Daca exista cineva intr-un grup care vorbeste tare si domina o conversatie, oamenii il vor observa pe acela cel mai mult si isi vor face o impresie puternica despre el ("Cutare a fost foarte interesant", "X a vorbim uimitor" etc). In schimb, cele mai silentioase si mai linistite persoane tind sa ramana undeva retrase (A,... ea. E Andreea si e cam linistita din fire."- deja linistita are conotatii negative ca si cum Andreea ar avea un mare defect.

Fetele timide fac in general parte din cercuri sociale alternative

In timp educatiei, atunci cand oamenii isi formeaza cercurile sociale, de obicei exista cateva grupuri bine definite. Exista cercul cu petreceri populare - cei care ies si beau frecvent, dar exista si cercul conservatorilor in care exista de obicei persoane introvertite - care nu petrec si nu beau deloc. Exista fete minunate si atragatoare aici desi baietii tind in general sa se concentreze pe fetele din primul grup, unde sunt persoane mai extrovertite.

Pe un site de dating online cum este Anunturi matrimoniale Bucuresti - Femei singure este foarte usor sa-ti dai seama ce fete sunt timide si ce fete sunt indraznete - doar privind pozele postate de ele. E usor de inteles. Dar chiar daca fetele timide sunt mai rezervate inclusiv atunci cand expun poze cu propria persoana, trebuie sa intelegi ca ele pot ascunde o comoara. Cine este timid poate fi foarte atractiv dupa ce ajungi sa-l cunosti mai bine - iti trebuie doar putin timp si efort suplimentar pentru a-i descoperi personalitatea din interior (care deseori e bine ascunsa). Cati dintre voi nu cunoasteti persaone extrem de inteligente care nu se incadreaza nici pe departe in aparentele extrovertite stereotipice.

Daca am stabilit ca din anumite motive baietii evita fetele timide, haideti sa vedem in continuare de ce acest lucru este o greseala. Ce au de castigat baietii care se hotarat sa dea o sansa unei relatii cu o fata timida? Fie ca o vei intalni pe un site de dating online ca Anunturi matrimoniale, fie ca vei face cunostinta cu ea direct in viata reala, afla in continuare care sunt beneficiile de a fi cu o fata timida.

- Sa ai o relatie cu o fata timida inseamna din start mai putin stres. Fetele zgomotoase, aprige, foarte vorbareste si extrovertite pot fi extrem de amuzante daca ne gandim la o intalnire. Cu toate acestea, gandeste-te cum ar fi sa-ti traiesti tot restul vietii langa o astfel de persoana. Te-ar acapara complet. In schimb alaturi de o fata mai calculata, la locul ei si putin timida lucrurile se pot derula foarte frumos in viata personala si nu numai. Te vei simti intotdeauna implinit, linistit si relaxat. Fetele timide tind sa fie mai rationale si sa provoace mai putina drama in jurul lor.

- Cu cat reusesti sa obtii mai greu un lucru, cu atat o sa-l apreciezi mai mult. Cam asa credem noi ca se intampla si cu fetele timide inscrise pe Anunturi matrimoniale Bucuresti - Femei singure sau din viata reala. Fetele timide nu sunt egoise. Ele nu fac totul pentru ele; pot fi fericite, facandu-i pe cei din jurul lor fericiit. Mai mult, apreciaza enorm daca iti dai silinta sa o faci fericita. Oamenii care se focuseaza pe a-i face pe ceilalti fericiti adauga un plus de pozitivitate in orice relatie.

- O femeie timida este independenta si linistita. Prin natura lor, fetele timide actioneaza deseori singure si sunt persoane cu o capacitate foarte mare de decizie. Nu au nevoie de re-asigurare cand trebuie sa ia decizii - ceea ce este inutil si o pierdere din punct de vedere emotional pentru baieti. Femeile timide tind de asemenea sa fie mai increzatoare si apreciaza mai mult timpul petrecut singure.

Daca vrei sa intalnesti acum o astfel de femeie timida intra pe site dating Anunturi matrimoniale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram