Sfaturi in alegerea chiuvetei Blanco-Protege Parol

4 septembrie 2019
Autor:
Protege.ro Protege.ro

Puține caracteristici din casă sunt folosite la fel de des ca chiuveta de bucătărie. Și ce alt obiect de acasă îndeplinește atâtea sarcini diferite? S-ar putea susține că selecția unei chiuvete este una dintre cele mai importante alegeri de bucătărie pe care le veți lua - și este o decizie care vă va afecta viața de zi cu zi în anii următori. Am vorbit cu designeri care aparțin Asociației Naționale Bucătărie și Băi (NKBA) despre cum să selectați chiuveta potrivită pentru bucătăria dvs.

Descopera gama completa de chiuvete Blanco si alege produsul ideal pentru tine si casa ta.

Când vine vorba de dimensiuni, există două opțiuni principale pentru a alege. Puteți avea fie o chiuvetă mică de bucătărie, fie una mare. Fiecare dintre aceste două tipuri implică o serie de subtipuri, astfel încât nu toate chiuvetele mici au aceleași dimensiuni și uneori dimensiunea este strâns legată de alte detalii, cum ar fi forma chiuvetei sau tipul de instalație. În orice caz, puteți ști de obicei imediat dacă bucătăria dvs. poate găzdui sau nu o chiuvetă mare sau dacă aveți nevoie chiar de una. Asigurați-vă că luați în considerare și stilul dvs. de viață și modul în care vă folosiți de obicei bucătăria. Dacă ai o mașină de spălat vase și oricum folosești mai rar chiuveta pentru alte sarcini, nu are niciun rost să pierzi spațiul valoros.

Chiuvetele rotunde sunt foarte populare. Acestea arată cochete și sunt destul de versatile, deoarece pot ține mâncăruri, vase și tigăi de tot felul de forme și dimensiuni diferite. De obicei, nu sunt mici, dar nici foarte mari și vin într-o varietate de materiale diferite, cu diverse tipuri de finisaje și în tot felul de culori. Acest lucru înseamnă că aveți o mulțime de opțiuni pentru a alege din momentul în care veți decide și celelalte detalii legate de designul chiuvetei. Rețineți că chiuvetele rotunde sunt de asemenea foarte bune pentru colțuri în cazul în care aveți în vedere o astfel de plasare.

Numărul de boluri

Cum folosiți chiuveta de bucătărie? Speli o mulțime de tigăi de copt? Dacă da, luați în considerare o chiuvetă mare cu un singur bol sau o chiuvetă cu două niveluri, cu suficient spațiu pentru a așeza tigăile în jos. Cele mai multe chiuvete de nivel dublu au un vas supradimensionat pentru spălarea sau înmuierea lucrurilor, cu o altă chiuvetă mai mică pentru clătire sau pentru eliminarea gunoiului. Asigurați-vă că ambele boluri sunt suficient de mari pentru a satisface nevoile dvs. de bucătărie. Dacă împărtășiți responsabilitățile de bucătărie, luați în considerare două chiuvete. Unul poate fi folosit pentru prepararea alimentelor, iar celălalt pentru curățare. Cea mai bună opțiune este o chiuvetă de insulă sau bară, de obicei o chiuvetă mai mică cu un singur bol.

Ce caracteristici se potrivesc cel mai bine cu nevoile dvs.?

Pereți laterali  drepți

Bolurile mai adânci pot găzdui înmuierea și clătirea vaselor mari și a tigailor. Un fund de chiuvetă relativ plat mărește spațiul de utilizare al vasului și permite vaselor și paharelor să fie stivuite în siguranță.

Descopera gama de chiuvete din inox Blanco si bucura-te de o bucatarie cat mai moderna si eleganta.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram