Cum alegem manusile de box Knockout

19 august 2019
Autor:
Protege.ro Protege.ro

Cand vrei sa iti cresti nivelul de performanta sportiva si sa devi un luptator de top, ai nevoie de o pereche de manusi de box potrivita de la Knockout Store. Pe site-ul nostru o sa gasesti o gama completa si variata de manusi de box de calitate ridicata care sa iti ofere sansa sa te antrenezi ca un campion de elita si sa ai mai multa procetie pentru incheieturi si pumnii tai. Dar ce faci cand esti la inceput de drum in sala de antrenament si vrei cu adevarat sa te asiguri ca alegi cele mai bune manusi de box pentru tine? Ei bine, echipa Knockout Store iti vine in ajutor cu un articol despre cum poti alege in mod corect manusile de box.

In primul rand vezi materialul din care este realizata manusa de box - acesta poate sa fie piele naturala sau artificiala. Cele din piele artificiala sunt ideale pentru incepatori pentru ca nu sunt asa de scumpe si plus de asta au un grad ridicat de confort si protectie.

Cele din piele naturala sunt ideale pentru antrenamentele mai dure, sparring si competii. Ele ofera maxim de confort si protectie pentru ca tu sa te antrenezi in conditii de top.

Dupa ce ai vazut materialul manusii de box, trebuie sa vezi si brandul producator. Pe site-ul nostru o sa gasesti manusi de la branduri de top precum Venum, Phantom, Knockout - pentru ca tu sa iti dezvolti cat mai bine forta loviturilor de pumn.

Vezi si modul de inchidere a acestor manusi - sunt modele care se inchid cu scai, altele cu siret. Pentru antrenamentele mai light alege manusile cu scai Velcro, iar la competitii si sparring alege manusile cu siret pentru un plus de protectie si confort.

Vezi mai apoi si marimea manusilor de box - ele pot sa aiba marimea de la 10 oz pana la 16 oz. Acest criteriu depinde foarte mult si de greutatea si inaltimea ta, dar si de obiectivul de antrenament.

Pe langa manusile de box, in geanta ta de antrenament vei mai avea nevoie si de manusile de sac Knockout care sa iti ofere sansa sa iti antrenezi cat mai bine tehnica de lovire si sa iti cresti precizia dar si forta. Aceste modele de manusi au mai putin padding pentru ca tu sa simti cu adevarat impactul loviturilor in sacul de box.

Daca esti practicand de arte martiale libere - iti recomandam sa vezi si gama de manusi de MMA profesionale de la Knockout.

Aceste manusi de MMA sunt ideale pentru lupta in cusca si la sol pentru ca iti dau sansa sa te antrenezi ca un luptator de elita si sa iti depasesti adversarii.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram