Pintexim Fabrica de Papetarie – sursa rechizitelor, de la A la Z

26 iulie 2019
Autor:
European Advertising Holding S.R.L

Pentru orice parinte, sfarsitul verii aduce inceputul unei noi etape, ce presupune achizitii diverse. Rechizitele scolare sunt partial necesare si impuse, pentru fiecare materie in parte, altele pentru exersarea in timpul liber. De asemenea, accesorii precum penare si instrumente de scris vor fi absolut necesare oricarui scolar. Pentru toate acestea, Pintexim Fabrica de Papetarie vine cu un catalog de produse variat.

Rechizite scolare de la A la Z

Preocuparea in primul rand tine de ghiozdan si penar, la randul sau dotat cu instrumente de scris. In functie de varsta si de categoria de scolar exista mai multe astfel de obiecte. Gama de rechizite scolare de la Pintexim Fabrica de Papetarie este una vasta si include tot ce este necesar. Caiete A5, A4, caiete pentru incepatori si cele speciale dar si multe altele se regasesc in cadrul acestui magazin online.

Pintexim Fabrica de Papetarie dedica o categorie speciala rechizitelor scolare, unde se pot gasi chiar si accesorii, lucruri dupa care nu trebuie sa mai piarda nimeni timp cautand prin magazine. Radierele spre exemplu, servietele dedicate fetelor sau baietilor, pentru a proteja blocul de desen sau lut de modelat sunt doar cateva exemple de produse regasite aici.

Chiar daca in prima faza par a fi detalii, scolarii sunt atrasi de ideea de nou si atipic. Se simt in siguranta, se simt bine stiind ca parintii s-au preocupat ca la inceperea anului scolar sa aiba tot ce este necesar. De aceea, lucruri marunte precum radierele ajung sa fie alese cu minutiozitate, tinand cont de preferinte specifice. Spre exemplu in cadrul paginii https://www.pintexim.ro/ se gasesc radiere practice, ce includ suport, ascutitoare metalica, totul intr-o protectie din plastic.

Astfel de lucruri ne amintesc despre cata atentie trebuie acordata rechizitelor pentru siguranta copiilor si pentru ca investitia trebuie sa fie una justificata. Calitatea acestor produse va conta in masura in care nu se vor cumpara in mod repetat radiere care nu sunt realizate din material calitativ, rup foaia si se consuma rapid, fara efectul scontat de stergere; coperti de caiete care se rup usor, foi prea subtiri ale caietelor sunt semne ca astfel de produse sunt slab calitative. Sunt de evitat pentru ca scolarul sa aiba o imagine de sine buna si sa isi prezinte munca didactica ca atare.

Varianta mai facila pentru cumparaturile de inceput de an scolar

Este important pentru copil sa fie familiar cu tot ce presupune scoala. Chiar daca nu este in primul an de scoala este totusi firesc sa aiba emotii. Prin contactul cu toate rechizitele si participand activ la cumpararea celor necesare poate fi sparta aceasta bariera, a emotiilor de inceput. O metoda facila pentru achizitii specifice inceputului de an scolar este aceea de a apela la magazinul online Pintexim Fabrica de Papetarie.

Cu preturi variate, incepand cu un prag chiar accesibil, cu produse de asemenea variate, catalogul de produse de aici acopera mare parte din necesitatile unui scolar. Acest lucru se refera atat la rechizitele scolare, cat si la accesorii si lucruri ce tin de organizarea spatiului de studiu de acasa.

Detalii suplimentare se regasesc in cadrul paginii oficiale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram