Funcțiile smart, în topul preferințelor celor care vor un aparat de aer condiționat nou

25 iunie 2019
Autor:
livepr

Conceptul smart home este din ce în ce mai răspândit și integrat în cea mai mare parte a electrocasnicelor moderne. Cumpărătorii le caută, se documentează și le compară atunci când se pregătesc să achiziționeze un bun pentru utilizare îndelungată, iar un aparat de aer condiționat nu face excepție.

Beneficiile funcțiilor smart sunt apreciate, în primul rând, din perspectiva confortului pe care îl oferă. Programarea funcțiilor aparatelor electrocasnice din casă de la birou poate aduce un plus calității vieții în orice locuință. Când vine vorba de sistemul de climatizare, pornirea lui înainte de a ajunge acasă, astfel încât să beneficiezi de confort termic optim imediat ce ai intrat pe ușă este un avantaj competitiv important în creșterea calității vieții, dar și în ceea ce privește un consum rațional de energie.

Magazinul online GalaxyActiv.ro, specializat într-o gamă largă de produse de uz general și specializate pentru casă și grădină a sesizat tendința către funcțiile „smart”, așa că, în această vară își adaptează oferta cu aparate de aer condiționat care au integrat un modul Wi-Fi care permite conectarea la rețeaua de internet a locuinței, ceea ce oferă locatarului controlul de la distanță prin intermediul unei aplicații instalate pe telefonul mobil.

Preferințele și comportamentul cumpărătorilor dictează oferta, iar magazinele specializate într-o linie de produse care au integrate tehnologii moderne trebuie să țină pasul cu ceea ce caută cumpărătorii. Mai mult, trebuie să selecteze gama de produse astfel încât să ofere cel mai bun raport tehnologie-preț.

Cumpărătorul modern se documentează mult înainte să ia o decizie de cumpărare, mai ales atunci când este vorba de un produs electronic sau electrocasnic. Un aparat de aer condiționat trebuie să aibă integrate funcțiile de bază, la care să se adauge un set de funcții suplimentare menite să îmbunătățească confortul. În același timp, trebuie să ofere și o eficiență energetică superioară, astfel încât utilizarea lui intensivă în timpul zilelor caniculare să nu aibă un impact masiv asupra facturii la energie electrică.

Aprecierea funcțiilor smart pentru electrocasnice integrate în conceptul de „casă inteligentă” este dată de stilul de viață activ al omului modern. Acesta petrece din ce în ce mai puțin timp acasă. Cea mai mare parte a zilei este ocupată cu viața profesională, iar în momentul în care ajunge, într-un finala acasă, vrea să se relaxeze, să nu mai aibă o serie de griji pe care tehnologia i le poate elimina. Confortul termic în locuință este una dintre aceste griji, iar un aparat de aer condiționat cu funcții smart poate, cel puțin pe timpul verii, să asigure acest confort într-un mod plăcut și eficient.

Vizitează magazinul GalaxyActiv.ro pentru a descoperi o gamă variată de produse pentru casa ta!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram