Top 5 cele mai frumoase sportive din lume

30 iunie 2019
Autor:
Login Promotion

Atunci cand vine vorba despre femei frumoase, cei mai multi dintre barbati isi indreapta atentia rapid spre fb69.net, insa exista si domni care considera ca femeile cele mai frumoase sunt actritele de la Hollywood, sau cantaretele.

Ei bine, atunci cand vine vorba despre cele mai frumoase femei din lume, nu putem decat sa afirmam ca in toate topurile se regasesc si sportive de top, sportive care pe langa frumusete au atins performante la nivel inalt.

In urmatoarele randuri ale acestui articol vom prezenta 5 dintre cele mai de succes sportive, care pe langa talentrul si daruirea lor, au impresionat si impresioneaza mereu datorita calitatilor fizice de invidiat. Haideti asadar sa descoperim impreuna cele mai frumoase sportive din lume.

Anna Rawson

Anna Rawson este prima sportiva pe care noi o consideram in clipa de fata cea mai frumoasa femeie sportiva, si este un jucator profesionist de golf australian si un top model. S-a nascut in Adelaide, Australia, la data de 5 august 1981. A obtinut pauza intr-o cariera de modelare, la varsta de 16 ani, cand a fost finalista in concursul de frumusete al revistei "Dolly" australian. In 1999 isi incepe cariera ca jucator de golf amator in Australia. Ea a fost calificativul principal pentru campionatele de amatori australiene din 1999 si 2000 si a fost membru al echipei nationale australiene din 1999. A jucat la turneul Ladies European Tour si LPGA Tour.

Becky Hammon

Rebecca Lynn Becky Hammon este o fosta jucatoare de baschet profesionist, care a renuntat la activitate si putem spune ca din acest punct de vedere s-a pensionat. Ea in prezent antrenor asistent pentru San Antonio Spurs al Asociatiei Nationale de Baschet (NBA). Hammon, care s-a nascut si a crescut in Statele Unite, a devenit cetatean rus naturalizat in 2008 si a reprezentat echipa nationala a Rusiei la Jocurile Olimpice 2008 si 2012. In plus, ea este a doua antrenoare de sex feminin asistent in istoria NBA, si primul antrenor full-time asistent.

Michelle Wie

Michelle Wie s-a nascut in Honolulu, Hawaii, si este singurul copil de parinti imigranti din Coreea de Sud care a venit in Statele Unite in anii 1980. Ea este un jucator profesionist de golf american care joaca la turneul LPGA. La varsta de 10 ani, ea a devenit cel mai tanar jucator care se califica pentru un campionat de amatori USGA. Wie a devenit, de asemenea, cel mai tanar castigator al Link-urilor publicitare de amatori americane din SUA si cel mai tanar pentru a se califica la un eveniment LPGA Tour. Desi nu este la fel de renumita ca ceilalti pe lista, ea merita totusi sa fie printre frumoasele doamne sportive.

Anastasia Luppova

Anastasia Luppova este un jucator de biliard rus, campioana europeana de doua ori in piramida rusa, campioana a Moscovei in piramida dinamica si Master of Sports. Luppova a castigat, de asemenea, concursul Miss Billiards din 2009. A devenit antrenor. Nascuta la data de 26 iunie 1985, Luppova se numara printre cele mai frumoase femei din lume in clipa de fata, si cu siguranta este o femeie care starneste dorintele ascunse si fanteziile multor barbati.

Caroline Wozniacki

Jucatoarea daneza de tenis profesionist Caroline Wozniacki este considerata de catre cei mai multi barbati, ca fiind una dintre cele mai frumoase femei din sport. Wozniacki, care s-a nascut la data de 11 iulie 1990 in Polonia, este fosta ocupanta a locului 1 in turneul WTA, incepand de la 23 ianuarie 2012 si a ocupat aceasta pozitie timp de 67 de saptamani. Dupa ce a castigat titlul de Grand Slam la Australian Open 2018, Wozniacki a revenit la clasamentul nr. 1 pe 29 ianuarie 2018. A fost si prima femeie scandinava care a ocupat pozitia de top si a 20-a in general.

Asadar, acestea sunt in clipa de fata cele mai frumoase femei din sportul mondial. Dupa cum spuneam in introducerea articolului, exista o multime de sportive frumoase, care probabil sunt printre cele mai frumoase femei din lume. Daca barbatii le-ar vedea si pe acestea imbracate elegant si cu machiaje, si tinute provocatoare, cu siguranta s-ar uita mai des la sporturile feminine.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram