Sneakersi - pantofii sport de dama in mare voga anul acesta

23 mai 2019
Autor:
European Advertising Holding S.R.L

Anul acesta stilul sport este in trend. Nu se refera totusi la a stirbi din feminitate si din eleganta purtatoarei.  ANNA CORI propune un mix de succes si armonios intre stilul sport si cel casual. Cea mai recenta colectie prezinta modele de incaltaminte de acest gen, aduce in atentia publicului feminin sneakersi variati.

Talpa lata si robusta, in combinatie cu diferite tipuri de piele

Trendurile din acest an dicteaza ca preferati la pantofii sport sa fie cei cu talpa robusta, inalta, stil chunky si platformele. Alte combinatii vizeaza de asemenea si materialele din care sunt realizati pantofii, insertii de materiale textile nefiind excluse.

In colectia de la ANNA CORI varietatea incaltamintei sport casual favorizeaza pentru alegeri multiple. Cu alte cuvinte aici isi gasesc favoritii atat cele care isi doresc in mod special un stil comod, lejer, cat si cele care cauta sa isi diversifice garderoba si o data cu aceasta si incaltamintea asortata.

Un stil mai apropiat de cel sport este reprezentat de pantofii sport cu insertii textile, talpa robusta, inchidere clasica in siret. Sunt produse DENIS, comercializate in magazinele ANNA CORI si reprezinta sa spunem o reinterpretare a stilului sport clasic, adus in era modernitatii insa. In doua tonuri de culoare, acestia pot fi oricand cu usurinta combinati la tinutele sport casual de zi cu zi.

Varietatea conceptelor aplicate in noua colectia de la ANNA CORI surprinde fara doar si poate. Iata cum spre exemplu prin simplitate incaltamintea sport casual poate fi un element remarcat - purtand pantofii cu funda, din piele naturala integral realizati, cu elastic ascuns si fara sistem de inchidere. Sunt un stil edificator pentru celebrii flip in, pantofi comozi si rapid de incaltat pe care ii vedem tot mai frecvent in listele de propuneri actuale. Sunt doua tonuri de culoare si la acest tip de pantofi.

Versatilitatea pielii

ANNA CORI este brand celebru ce creeaza produse exclusiv din piele naturala, doar ca nu plictiseste niciodata si aduce un atentia publicului diverse printuri, texturi, culori si mai ales tipuri de piele. In linia de pantofi sport casual regasim si optiuni de pantofi din piele intoarsa, in combinatie cu plasa si siret din satin.

O alta combinatie inedita este cea cu piele naturala si intoarsa, pantofi sport de dama din piele naturala stampata sau forata, ce sporeste confortul termic. Materialele textile sunt si ele adesea folosite, cu insertii din piele laminata. Nu lipsesc detaliile, logo discret sau banda personalizata, logo gravat sau perforatiile decorative, fundele de asemenea.

Notam asadar ca pentru a incalta pantofii potriviti trebuie sa identificam propriul stil, raportand totul la propunerile brandurilor. ANNA CORI aduce multa culoare in recenta sa colectie la capitolul pantofi sport casual. Diferitele tipuri de piele, culori vibrante, design simplu sau completat de detalii atractive sunt motive pentru care orice pereche de pantofi sunt distinsi si deloc plictisitori.

Alege sa fii altfel, purtand increzatoare incaltaminte care te inspira! Colectia ANNA CORI este disponibila in lantul de magazine ale acestui brand, in toata tara, dar si online.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram