Lumina calda sau consum mic la curent?

7 mai 2019
Autor:
Touch Media

Ce ai zice daca le poti avea pe amandoua? Fara lumina nu ne-am putea bucura de confort acasa, la locul de munca si oricat de putina importanta oferim unui bec, acesta are rol primordial in viata de zi cu zi. Societatea se afla in plina evolutie, la fel si tehnologia, de aceea ne putem bucura de becuri cu un consum mic de energie, cu o durata de viata foarte mare si care emit lumina foarte apropiata de cea naturala. Becurile din ziua de astazi sunt vizibil imbunatatite spre deosebire de becurile din anii trecuti, de aceea becurile economice sunt cele mai vandute de pe piata.

Ce becuri alegem pentru un raport calitate pret bun? Chiar daca ne uitam de cele mai multe ori la pret am ajuns la concluzia ca mai importanta este calitatea, iar becurile led Philips ne dovedesc asta de fiecare data. Achizitia lor nu este tocmai una usoara pentru orice buget, dar se recupereaza in timp. Becurile led Philips au o durata de viata mare, o rezistenta crescuta, o eficienta net superioara, un consum redus de energie si folosesc lumina rece, spre deoasebire de becurile incandescente care se incing foarte tare si astfel le scade eficienta.

Euro Vial Lighting este un magazin de electrice online unde puteti gasi becuri din toate categoriile, pe care le puteti studia si compara cu ajutorul descrierii din site. Preturile competitive va vor face sa reveniti pe site-ul Euro Vial Lighting atunci cand veti avea nevoie!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram