Plasa sudata este cea mai buna solutie pentru consolidare

13 aprilie 2019
Autor:
Suits Advertising

Ce este plasa sudata si ce ar trebui sa stim despre ea?

In primul si in primul rand, plasa sudata este un material de constructii. El este fabricat din metal, cel mai adesea din otel si se diferentiaza de restul produselor prin forma sa unica. Intrebuintarea sa specifica este cea de armare a betonului din complexul de suprafete care are nevoie de un plus de rezistenta.

Fie ca este vorba despre suprafete plane, fie ca este vorba despre suprafete curbe, plasa sudata reprezinta cea mai buna solutie care poate contribui cu succes si in proportii mari la cresterea rezistentei.

El actioneaza in principal ca un liant atat in privinta consolidari cladirilor noi cat si a celore deja existente. In opinia expertilor, acesta metoda de crestere a rezistentei este cea mai buna si cea mai eficienta solutie pentru obtinerea unor rezultate certe si de buna calitate.

Cateva detalii in plus despre plasa sudata si procesele de fabricare ale acesteia

In privinta metodologiei si a modului de executie, plasa sudata este prinsa de suprafetele ce se doresc a fi consolidate prin intermediul unor dibluri care actioneaza si ca niste distantieri. Partea a doua a procesului de farbricatie consta in umplerea ochiurilor goale cu material, cel mai des folosit fiind mortarul.

Materialul in sine este este structurat di mai multe fire de metal sudate in anumite puncte astfel incat sa formeze niste ochiuri sub forma de patrate. De mentionat este si faptul ca toate golurilore formate au exact aceleasi dimensiuni formand un model. Umplerea acestor goluri are ca efect direct cresterea rezistentei impotriva fortelor de tractiune sau de alungire care pot fi excercitate asupra suprafatei consolidate.

plasa sudata

Cum transportam si mai ales cum depozitam acest material de constructii?

Transportarea in cazul produsului numti plasa sudata este destul de versatila. Cel mai des, transportul se realizeaza cu masini speciale de transport a materialelor de constructii cu volum destul de mare deoarece acestea au dimensiune destul de mari.

Expertii avertizeaza insa in privinta depozitarii acestui material de constructii. Ei delimiteaza clar niste norme in acest sens spunand in mod explicit ca plasa sudata nu trebuia lasata pe pamant. Principala ingrijorare in acest caz contraindicat este cauzat de agentii corozivi care pot ataca in orice moment materialul de constructii si astfel sa afecteze rezistenta acestuia.

Constructorii cu experienta mai spun ca nici depozitarea pe verticala prin sprijinire nu este buna intrucat pot interveni modificari ale formei produsului. Ei spun ca cea mai buna varianta care ar fi posibila in privinta depozitarii este cea pe paleti de lemn.

 

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram