Dezinsectie - mijloc eficient de prevenire si combatere a insectelor

5 martie 2019
Autor:
Creative Webvertising

Oricand vreti sa faceti dezinsectie intr-un anumit spatiu cereti ajutorul specialistilor de la Ligriv DDD care folosesc substante eficiente specifice pentru indepartarea insectelor care pot transmite boli contagioase si, totodata, pot genera o stare de disconfort. Pentru a avea certitudinea ca se inlatura insectele taratoare, se aplica aceste substante in toate ascunzisurile  pentru ca acestea pot dauna sanatatii oamenilor dar si a animalelor. Noi folosim si substante care combat larvele deoarece vrem sa avem cele mai bune rezultate si sa reducem in mod semnificativ, riscul unei posibile infestari. Suntem mandri de solutiile oferite de catre personalul nostru atat persoanelor fizice cat si celor juridice, deoarece observam ca cei care au lucrat la un moment dat cu noi, apreciaza efortul si ne sunt recunoscatori.

In tot ceea ce intreprindemi, respectam cu precizie normele europene si, in acelasi timp, tinem cont de specificatiile clientilor nostri. Dat fiind faptul ca avem o vechime considerabila, am derulat un numar mare de colaborari, in urma carora am reusit sa ne atingem obiectivele, astfel incat beneficiarii sa fie complet multumiti de investitia facuta. Folosim doar substante avizate de catre Ministerul Sanatatii si garantam pentru ele, deoarece suntem siguri ca serviciile oferite de noi pot acoperi o gama larga de solicitari. In acest fel, suntem prezenti acolo unde este nevoie de ajutor specializat, indiferent daca este vorba despre propria casa, unitati de invatamant, centre comerciale, hoteluri, restaurante, spitale sau orice alte immobile.

Priviti cu atentie necesitatea de dezinsectie

Preturile pentru serviciul de dezinsectie difera de la caz la caz, deoarece se stabileste  in functie de consum, complexitate si suprafata.

Doar dupa ce stabilim ce fel de substante vom folosi, constatam gradul de infestare si ne incadram cerintelorcare difera de la  beneficiar la beneficiar va punem comunica pretul exact.

Dezinsectie - actiune complexa deosebit de utila

Venim in sprijinul dumneavoastra indiferent de dimeniunea spatiului unde are loc procesul de dezinsectie si va garantam reusita sigura.

Ne adaptam cu usurinta cerintelor dumneavoastra iar fiecare lucrare are un pret avantajos. Daca aveti nevoie si de alte informatii suplimentare asteptam sa fim contactati telefonic sau la adresa de email si raspundem prompt si rapid solicitarilor dumneavoastra. Avem incredere deplina ca putem gasi solutia cea mai adecvata care sa va scoata din impas si ca putem avea colaborari de lunga durata care sa aduca beneficii reale de ambele parti.  

Asadar, tot ceea ce trebuie sa faceti este doar sa intrati in contact direct cu unul dintre reprezentantii firmei noastre si sa ne informati corect asupra nevoilor dumneavoastra iar de restul ne ocupam noi . Inca de la inceputul colaborarii noastre va garantam faptul ca produsele utilizate va vot aduce rezultatele dorite si astfel va puteti bucura de un mediu curat si sanatos. Acum, momentele in care va chinuia gandul ca existau tot felul de insecte care pot dauna sanatatii, vor ramane doar niste amintiri urate.

firma ddd

TELEFON: 0744 843 852


CITESTE SI: Actiunile de deratizare - absolut necesare!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram