Tarot - matricea filosofica a universului

26 ianuarie 2019
Autor:
Login Promotion

Divinatia  cu cartile de Tarot vine profund din antichitate. Un pachet de carti de Tarot iti permite sa primesti raspunsuri la toate intrebarile, sa tragi perdeaua viitorului, sa iti spuna despre prezent, sa evidentiezi greselile facute in trecut etc. Nu exista nicio  zona de activitate umana unde cartile de Tarot nu ar putea oferi sfaturi practice.

Ce sunt cartile de Tarot

Cartile de Tarot, conform celor care stiu intelepciunea si puterea lor, sunt, de fapt, matricea filosofica a universului. Ele se conecteaza la fluxurile de energie si ajuta la accesul mintii cosmice. Cuvantul "Taro" are o origine neobisnuit de veche. Inseamna "Drumul spre intelepciunea regala". Cu alte cuvinte, aceste carti sunt capabile sa impartaseasca intelepciunea universului cu cei care se indreapta catre ele pentru ajutor.

Nu se stie exact de unde provin cartile de Tarot, dar toata lumea este de acord ca zeii le-au inmanat oamenilor. In esenta, cartea de Tarot este un intreg sistem de predictii, care se bazeaza pe o analiza a trecutului si a prezentului pentru a anticipa viitorul.

 

Este un sistem inchis care se bazeaza pe perceptia anumitor imagini si desene. Tarotul foloseste imagini universale sau arhetipuri, care sunt aceleasi pentru toti oamenii. Trebuie spus ca aceste carti au folosit acest simbolism cu mult inainte ca Carl Gustav Jung sa demonstreze existenta unor astfel de carti, precum si prezenta unei creatii colective. Folosind aceste modele fundamentale, sistemul de predictie Tarot este pentru toti cei care se indreapta spre consiliere si care selecteaza cartile cel mai eficient.

Apeland la cartile de Tarot contribui la intelegerea profunda a situatiei, la cresterea spirituala, la imputernicire.

 

Cartile de Tarot au trecut prin momente diferite. In Evul Mediu, cei care le-au folosit au cedat persecutiei si au riscat chiar sa fie arsi. In alte momente, aceste carti erau folosite pentru a juca jocuri de noroc. In plus, unii oameni, nu inteleg valoarea lor, si le colecteaza  pur si simplu. Astazi, interesul pentru a ghici viitorul cu ajutorul cartilor de Tarot a crescut din nou. Oamenii se intorc din ce in ce mai mult spre ele si se alatura intelepciunii cosmice.

Afla-ti  viitorului cu ajutorul cartilor de Tarot

Nu toata lumea are ocazia sa foloseasca o adevarata punte de carti de Tarot. In plus, multi au dificultati in interpretarea corecta a aspectului intr-o anumita situatie. Odata cu raspandirea tarotului virtual, toata lumea are ocazia sa ridice perdeaua viitorului, aderand la secretele artei magice antice. Acest lucru te va ajuta la intelegerea anumitor probleme din viata ta, iar cu ajutorul imaginilor de pe cartile de Tarot, la intepretarea acestora.

Tarotul are propriile reguli

Ca orice joc, si Tarotul are propriile sale reguli. Deci, nu ar trebui sa recurgi niciodata la asta pentru distractie. Inainte de a pune o intrebare cartilor, concentreaza-te asupra problemei care te intereseaza si ia in considerare cu atentie toate aspectele situatiei tale. Numai dupa aceea, continua sa pui intrebarea. Daca raspunsul nu te satisface, nu intreba din nou acelasi lucru, deoarece doar primul raspuns este cel corect.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram