Cea mai simpla metoda de indepartare a murdariei.

23 ianuarie 2019
Autor:
Yoseo Design

Nimeni nu iubeste sa faca curatenie, sunt foarte putine persoane care chiar fac acest lucru cu placere. Unii dintre noi gasesc curatarea locuintei ca o modalitate de a se calma, linisti, relaxa, altii nici nu vor sa auda de acest lucru.

Vrem, nu vrem, lucrurile marunte realizate pentru mentinerea casei curate le facem zilnic sau saptamanal, insa sunt perioade in care chiar este nevoie de o curatenie generala, in care acordam atentie fiecarui fir de praf din locuinta, dar de multe ori ocolim cea mai importanta piesa de décor.

Covorul este un focar de bacterii, in acesta se acumuleaza o cantitate enorma de germeni, praf si alergeni ce nu pot fi indepartati doar cu aspiratorul, de multe ori acesta chiar ii imprastie in incapere. Detinerea unui covor murdar poate fi o amenintare pentru sanatatea noastra, de aceea este indicat sa il curatam ca la carte de cel putin doua ori pe an.

Multi posesori incerca sa il curate pe cont propriu, acasa, iar acest lucru este in zadar, deoarece o curatare manuala nu va fi la fel de eficienta, de multe ori aducand rezultate dezastruase. De exemplu, covorul, daca nu este uscat in conditii optime, poate capata un miros neplacut. Alte persoane chiar renunta in a detine un covor doar pentru a evita curatarea acestuia, dar casa pare goala fara aceasta piesa de décor.

V-ati gandit sa apelati la o companie ce spala covoare?

 

Daca nu, va recomand sa apelati cu incredere la o spalatorie covoare Bucuresti. Cu ajutorul acesteia veti putea avea un covor impecabil. Fata de o spalare manuala, in cadrul unei spalari profesionale se vor desfasura mai multe procese si cele traditionale vor fi inlocuite de o tehnologie ultra performanta, de origine Germana. De asemenea, pentru a va putea dezinfecta covorul in totalitate astfel incat sa va mentineti sanatatea, puteti opta pentru aplicarea de solutii speciale antibacteriene ce indeparteaza in totalitate germenii.

Cu ce difera procesele efectuate de o spalatorie fata de cele realizate acasa?

Cum am precizat mai sus, spalatoriile detin echipamente, tehnologie si solutii speciale, profesioniste ce vor realiza toata munca grea intr-un timp mult mai scurt si mult mai eficient. Multe procedee pe care le-ati fi efectuat dumneavoastra depunand foarte mult efort si pierzand foarte mult timp sunt inlocuite. Spre exemplu, batutul covorului traditional se va efectua cu un jet de apa foarte puternic ce va indeparta in totalitate praful din tesatura, apoi se vor aplica produse speciale si detergenti pentru curatare. Frecarea acestuia se va desfasura cu o perie electrica. In continuare se va clati cu apa din abundenta, indepartand toata spuma si detergentul din acesta.

Pentru a se putea usca optim covorul este nevoie sa fie stors in totalitate, pentru a se realiza acest lucru se va folosit forta de centrifugare. Prin aceasta metoda toata apa din abundenta va fi eliminata. La final se va plasa intr-o camera speciala in care temperature este controla termic, astfel incat sa se usuce in conditii optime, fara a se deteriora si fara a capata un miros neplacut?

Cum scap de mirosurile ne placute lasate de animalul de companie?

Iubitorii si posesorii de animale de companie sunt familiarizati cu neplacerea provocata de urmele olfactive de urina. Acestea se indeparteaza foarte greu deoarece contin o substanta ce persista, avand rolul de a marca teritoriul. O companie ce se ocupa cu spalarea covoarelor va detine substante speciale ce pot indeparta aproape in totalitate aceste mirosuri neplacuta, aducandu-va acasa un covor impecabil.

Apeland la astfel de firme nu trebuie sa va faceti griji in privinta faptului ca nu aveti posibilitatea sa aduceti si sa preluati covorul. Echipa noastra se va ocupa de tot ce este nevoie, inclusiv retragerea acestuia de sub mobile, daca nu puteti dumneavoastra.

In opinia mea, este necesar sa incredintati covorul unei spalatorii profesioniste deoarece acestia il pot curata optim si, de asemenea, va veti scuti de o munca istovitoare, prin care este posibil sa nu obtineti rezultatele dorite. Daca nu sunteti multumit de rezultati, puteti returna covorul pentru a fi respalat, multe companii nepercepand costuri aditionale. Cu cat o companie ofera garantii avantajoase, cu atat are mai multa incredere in serviciile pe care le presteaza, acest lucru dovedind faptul ca este de incredere si ca veti fi multumit de rezultat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram