DPD Exclusive Rental are super oferte în perioada 01.11 – 31.12 la mașini de inchiriat

9 noiembrie 2018
Autor:
WEBDESK
București, 11 Noiembrie 2018. DPD Exclusive Rental știe că ultimele două luni ale anului sunt predestinate cadourilor pentru familie și prieteni, de aceea, din grijă și atenție pentru clienți, în perioada 01.11.2018 – 31.12.2018, echipa Rent a Car București oferă tuturor reducere de 30% pentru orice mașină pe care aceștia doresc să o închirieze. Tot în această perioadă, clienții vor beneficia și de GPS și scaun pentru copil – gratuit.

DPD Exclusive Rental este un furnizor de servicii de inchiriat mașini și are o vechime și experiență de peste 20 de ani în domeniu.

Echipa DPD Exclusive Rental pune la dispoziția tuturor clienților săi din România servicii de închirieri auto la cele mai mici prețuri. Iar, cu ocazia viitoarelor sărbători ce vor urma, în lunile Noiembrie și Decembrie, toate autovehiculele de închiriat vor beneficia de o reducere de 30% la orice mașină din gamă, plus de gratuitatea unui GPS si a unui scaun pentru copil (la cerere). Este mai ușor să circuli cu un GPS modern atașat, oferă mai multă siguranță și acuratețe destinației, spre deosebire de alte dispozitive tehnologice adiacente. Pentru că serviciul este destinat, mai ales, persoanelor care doresc să circule cu familia peste tot, DPD Exclusive Rental pune la dispoziția tuturor clienților săi un scaun pentru copil care este gratuit în perioada menționată. Toată echipa își dorește ca această experiență să creeze o atmosferă cât mai familială și mai plăcută fiecărei persoane care folosește acest serviciu exclusivist și de calitate.

În momentul inchirieri unei mașini, clienții pot opta pentru includerea (contra-cost) în pachetul de închiriat: telefon, laptop, internet, lanturi de iarnă, portbagaj auto, șofer personal.

DPD Exclusive Rental este un domeniu dedicat inchirierii masinilor, care asigură și oferă servicii precum asistență rutieră, tractări auto, reparații auto, leasing operațional și service auto București. Dispune de peste 180 de modele de mașini care pot fi inchiriate atât pentru perioade scurte, cât și pentru perioade lungi de timp. Puteți vedea aici catalogul cu mașini de închiriat: https://dpdrent.ro/inchirieri-masini.php. Pe lângă aceste servicii, oamenii pot opta și pentru închirierea unei mașini cu șofer, care va sta la dispoziția clientului oricât, oricând și oriunde în țară. De asemenea, se poate opta si pentru noul serviciu de închirat urgent, Rent a car Otopeni fără garanție și fără un card de credit. Mai multe detalii aici.

DPD Exclusive Rental se încadrează într-o nișă în care concurența este acerbă, în piața de rent a car există undeva la 10.000 de unități la nivel naționl, conform unui audit din 2017. Iar, datorită unor caracteristici esențiale, DPD Exclusive Rental se difernțiază de alte servicii asemănătoare prin servicii calitative și complete, o echipă de service auto profesionistă cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, cele mai mici prețuri, oferte periodice care conferă beneficii clienților, servicii diverse adiționale etc.

Toate modelele de autovechicule beneficiază de cele mai riguroase teste, au toate reviziile și îmbunătățirile efectuate, toate asigurările făcute (RCA, Casco, rovinietă), singurul lucru care mai rămâne este de a-și găsi un posesor care să se bucure de aceste calități pentru o periadă de timp. Toată flota de mașini este verificată și îmbunîtîțită constant.

Despre DPD Exclusive Rental:

DPD Exclusive Rental face parte din DPD Automotive (o gamă largă de servicii auto) și furnizează servicii complete de închiriei autovehicule în București și Otopeni, dar și Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara. Este localizat: Bulevardul Eroilor, Nr. 18, Voluntari – Ilfov, România.

CUI: 37280732

Nr. Resgistrul Comerțului: J23/1249/2017

Contact:

telefon – 0726 616 161

mail – [email protected]

site - https://dpdrent.ro/

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram