LightConfort - cea mai buna alegere in materie de geamuri termopan

5 noiembrie 2018
Autor:
SC Seles Online Project SRL

Sezonul rece se apropie cu pasi repezi, iar odata cu inceputul acestei perioade trebuie sa incepem sa ne gandim si la locuinta noastra si la imbunatatirile pe care trebuie sa le facem pentru a se pastra o temperatura constanta in interiorul locuintei.

Izolarea unei locuinte este foarte importanta, tocmai de aceea este momentul sa iei in calcul numeroasele variante de geamuri si usi termopan pentru care poti opta.

Light Confort se poate ocupa de acest aspect al locuintei voastre. Atunci cand trebuie un model, iata care ar trebui sa fie factorii dupa care sa va ghidati: protectie termica, protectie solara, protectie fonica si antiefractie.

Recomandarea Light Confort – ferestrele din profile REHAU – cu calitati recunoscute si dovedite:

–           Design complex in materie de forma si culoare;

–           Usor de curatat si de intretinut datorita suprafetelor de inalta calitate a profilelor;

–           Deosebit de rezistente la intemperii;

–           Valoare mentinuta pe termen lung;

–           Izolare fonica individuala;

–           Izolare termica perfect adaptata;

–           Protectie antiefractie.

De asemenea, daca locatia in care va desfasurati activitatea profesionala necesita sa fie renovata, Light Confort recomanda peretii de sticla ce confera transparenta, comunicare, lasa sa treaca lumina naturala in spatiile largi.

Astfel, puteti opta pentru compartimentari:

–           full glass – relizate cu profile aluminiu perimetrale , puţin vizibile , fara profile pe verticala si sticla securizata , cu multiple posibilitaţi de deschidere. Deschiderile pot fi batante , unde usile pot fi full glass sau cu rama , glisante sau armonice.

–           cu rama – acestea se compun din sticla securizata sau termopan cu rama aluminiu de diferite dimensiuni, rama ce poate fi vopsita in orice culoare ral. Deschiderile pot fi batante , glisante sau armonice.

Si peretii sunt o parte a unui spatiu comercial pe care trebuie sa il aveti in vedere. In acest sens pe http://lightconfort.ro/ puteti opta pentru unul dintre urmatoarele variante:

–           Perete cortina clasic – cu capace la exterior pe cele doua laturi ale sale (montant, traversa), capace care acopera imbinarea sticlei. Permite montarea oricarui tip de deschidere in acesta si permite realizarea de faţade complexe. Se gasesc intr-o gama variata cu montanţi, traverse si capace de diferite dimensiuni in funcţie de necesitaţile cladirilor.

–           Perete cortina semistructural – creat prin imbinarea peretelui cortina clasic cu cel structural. Fiind creat prin imbinarea profilelor de la ceilalţi pereţi cortina, se gaseste intr-o gama variata si permite aceleasi tipuri de deschideri.

–           Perete cortina structural – fara capace la exterior pe cele doua laturi. La acesta imbinarea sticlei este vizibila si ofera un aspect de sticla continua. Permite montarea de deschideri in acesta si se gasesc intr-o gama variata in funcţie de necesitaţile cladirii.

Cat despre partea de protectie a ferestrelor, rulourile ofera un plus de protecţie pentru caminul tau, atat in faţa vremii si a zgomotelor, cat si a tentativelor de efracţie. Rulourile au o vechime de peste 40 de ani, fiind initial realizate din lemn, apoi din PVC. In prezent, modelele cele mai recente sunt fabricate din aluminiu cu izolatie din spuma poliuretanica, avand o durata de viata vizibil mai mare decat orice alt material utilizat anterior.

Accesorii foarte moderne si funcţionale, rulourile permit un control total al iluminarii in incapere. Beneficiile acestora sunt multiple: se adapteaza oricarui tip de tamplarie, protejeaza tamplaria contra intemperiilor, asigurandu-i o durata de viata mai mare, au un rol important antiefractie, protectie solara, izolare fonica, se pot realiza intr-o varietate coloristica larga pentru armonizarea cu fatada imobilului, permit integrarea unei plase contra insectelor, nu putrezesc si nu ruginesc in prezenta umezelii si a variatiilor de temperatura

Asadar nu ezitati sa intrati pe http://lightconfort.ro/.  Aici veti gasi recomandari si informatii importante cu privire la modul adecvat de curatare, intretinere si manevrare a ferestrelor dumneavoastra din profi le REHAU si nu numai. In plus, tot aici puteti gasi informtii privind aerisirea corespunzatoare a locuintei pentru asigurarea unei atmosfere placute in interior.

Date de contact :
Program: L – V 08:00 – 20:00
Nr. Tel. : 0722.466.919
E-mail: [email protected]

Adresa: Str. Campineanca, nr. 3, Bucuresti

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram