Gama de echipamente de ciclism OPT de la Ballan Sports Wear este apreciata de sportivii profesioniști

29 noiembrie 2016
Autor:
TROMPETTE

Ballan Sports Wear a lansat gama de echipamente profesionale pentru ciclism, denumită OPT, având în vedere nevoile sportivilor profesioniști. Această linie a venit în întâmpinarea nevoilor cluburilor și echipelor de ciclism din țară care aveau nevoie de echipamente de calitate care pot fi personalizate după specificațiile fiecărui club sau echipă. În acest context, linia OPT a fost creată pentru profesioniștii sportului, dar și pentru amatorii entuziaști care au îmbrățișat cu pasiune sportul și participă, în fiecare sezon, la majoritatea competițiilor care li se adresează.
Echipamentele profesionale de ciclism din linia OPT au fost apreciate de sportivi în cadrul competițiilor la care Ballan Sports Wear a fost sponsor sau a susținut una sau mai multe dintre echipele participante. Astfel, linia OPT s-a poziționat ca susținător al cicliștilor profesioniști, competitivi care au nevoie de un confort ideal și susținere corespunzătoare, atribute esențiale în cursele de anduranță fie de Mountain Bike sau de șosea.
Materialele folosite pentru linia OPT sunt concepute după specificațiile sportivilor profesioniști, din materiale de ultimă generație folosite în tehnologia sportivă. Astfel, echipamentele reușesc să asigure o ventilare corespunzătoare a pielii în timpul probelor de anduranță, precum și eliminarea umezelii, astfel încât sportivul să beneficieze de condițiile optime necesare pentru a-și atinge nivelul maxim de performanță. La probele care se desfășoară pe temperaturi mai scăzute, reținerea umezelii duce la un disconfort major ale cărui urmări se vor resimți la nivelul mușchilor care nu nu vor da un randament foarte bun.
Raportul foarte bun calitate-preț al echipamentului, flexibilitatea personalizării și livrarea rapidă au determinat o serie de echipe active în competițiile interne să acorde un vot de încredere liniei OPT. Mai mult, Ballan Sports Wear prin linia de produse dedicate ciclismului s-a remarcat și în fața oficialilor Federației Române de Ciclism care au comandat un set de tricouri personalizate.
Indiferent de sport, echipamentele de calitate fac diferența în timpul cursei sau a meciului, de aceea, filozofia Ballan Sports Wear a fost ca întotdeauna să pună sportivul în centrul intereselor sale pentru a-i putea veni în întâmpinare cu echipamente pliate pe nevoile sale specifice, atât pentru ciclism, cât și pentru o serie de alte sporturi, cum ar fi baschetul, voleiul, fotbalul și chiar bowlingul.
Echipamentele sportive Ballan Sports Wear au devenit o alternativă foarte bună pentru sportivi indiferent de disciplină, vârstă sau nivel de pregătire. Profesioniștii sunt punctul de referință care ajută producătorul de echipamente sportive în munca constantă de cercetare pentru îmbunătățirea și diversificarea gamei de produse, astfel încât toți entuziaștii sportului să poată simți din plin plăcerea disciplinei sportive pe care o practică.
Despre Ballan Sports Wear
Ballan Sports Wear este brandul de echipamente sportive personalizate al Metropolis Sibiu. Sub acest brand, compania sibiană pune la dispoziția echipelor de amatori și cluburilor sportive de juniori seniori. Metropolis Sibiu a investit în brandul Ballan Sports Wear o experiență în producția de echipament sportiv personalizat de peste 20 de ani, ceea ce oferă acestui brand o expertiză puternică în domeniu, axată pe nevoile specifice ale sportivului în funcție de nivelul său de performanță și de disciplina sportivă practicată.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram