Care sunt secretele unui botez reusit?

14 septembrie 2018
Autor:
Content SEO

 

Botezul este primul eveniment important din viata unui copil si cu siguranta unul dintre cele mai importante evenimente din viata parintilor. Este evenimentul la care sunt prezenti toti apropiatii si care are toate sansele sa fie memorabil.

Tocmai de aceea, in momentul in care trebuie sa organizezi un botez este bine sa te asiguri ca totul este perfect.

Care sunt secretele unui botez reusit?

Nu putem vorbi despre adevarate secrete, in conditiile in care toata lumea le cunoaste destul de bine. Putem vorbi despre mici detalii care conteaza cu adevarat la organizarea botezului. Cei urmeaza sa organizeze un astfel de eveniment trebuie sa aiba in vedere:

  • Locatia. Trebuie sa fie potrivita atat pentru adulti, cat si pentru copii. De regula, la botez majoritatea parintilor isi aduc si prichindeii, asadar, un loc de joaca in incinta localului sau langa local este extrem de apreciat.
  • Mancarea. Evident, mancarea este importanta, la fel ca si in cazul unei nunti. Asigura-te ca mancarea este delicioasa si rezerva si cateva meniuri pentru copii, mai ales daca stii ca sunt o multime de prichindei care urmeaza sa participe la eveniment.
  • Accesorii de petrecere. Botezul este o petrecere, asadar, niste accesorii pentru petrecere nu strica. Un tun de confetii, o masina de facut baloane sau o piniata isi pot gasi cu usurinta locul in cadrul evenimentului.
  • Animatori. Pentru botez, cel mai atractiv moment al serii este cel in care vin ursitoarele. Cei de la Ursitoare de vis  trimit 3 zane bune la orice botez, pentru a-i ursi soarta celui mic. Alegerea ursitoarelor este bine sa se faca nu doar in functie de costuri, ci si in functie de experienta lor si de program.

De asemenea, sunt foarte importanti si fotograful sau DJ-ul. Unul imortalizeaza cele mai importante momente din cadrul botezului, in timp ce al doilea creaza atmosfera. In locul DJ-ului poate sa fie si o trupa, insa cel mai probabil, petrecerea de botez nu este de aceeasi anvergura ca si nunta, asadar, cheltuiala poate sa fie mult prea mare.

Alte sfaturi utile

  • Micile detalii conteaza foarte mult. Invitatiile, culorile alese pentru petrecere, Biserica pentru crestinizare, etc.
  • Botezul poate sa aiba loc duminica. Daca sunt multi invitati copii, petrecerea poate sa se desfasoare duminica, fara niciun fel de probleme. Sambata este mai greu sa se gasesca un restaurant, mai ales in sezon de nunti, iar botezul este mai mult o petrecere de zi.
  • Asigura-te ca in cadrul localului exista o camera pentru bebelus, unde i se poate schimba pampersul si unde poate dormi.
  • Alege haine cat mai confortabile pentru cel mic!

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram