Cursuri make up

5 decembrie 2016
Autor:
Suits Advertising

La Timişoara, duminică, mai mulţi specialişti în domeniul machiajului vor oferi demonstraţii gratuite în cadrul evenimentului intitulat „Beauty Revelation”. Toţi cei care doresc să înveţe cum se face un machiaj profesional sunt aşteptaţi la acţiune.

La Iulius Mall Timişoara, în weekend, sunt aşteptaţi toți cei interesați să descopere cum pot ajunge să stăpânească tainele machiajului, astfel încât acesta să pună perfect în valoare trăsăturile și să confere un farmec aparte. Duminică, 20 noiembrie, de la ora 16.00, în zona Poema de la demisolul Iulius Mall Timișoara, va avea loc evenimentul „Beauty Revelation”.

Pe parcursul a trei ore, make-up artiști cunoscuți din Timișoara și invitați speciali din domeniu vor susține sesiuni demonstrative de look & learn și vor efectua machiaje gratuite. Totodată, clienţii mall-ului vor avea ocazia să câștige premii, care vor consta în produse de make-up, acordate prin tragere la sorți.

Farmecul evenimentului, la care pot participa profesioniştii în domeniu sau cei pasionaţi de make-up, va fi completat de acordurile muzicii live, interpretată de Teodor Pop, de la JazzyBIT.

Pentru mai multe detalii despre cursuri de make-up poti citi articolul acesta.

stire preluata de pe tion.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram