Activitatea de videochat – pe cont propriu sau la studio?

12 octombrie 2018
Autor:
European Advertising Holding S.R.L

Multe tinere se intreaba care este diferenta intre activitatea de model videochat prestata intr-un studio profesional si cea practicata acasa, pe cont propriu. Ei bine, trebuie amintit ca industria videochatului a plecat de la o tehnologie de baza, simpla, in anul 1998. In acea perioada orice computer sau orice camera web isi aduceau aportul la fel in activitatea de videochat, fara a exista diferente mari intre producatori. Treptat insa, tehnologia s-a dezvoltat astfel ca standardele site-urilor de videochat foarte inalte in prezent. Concurenta a devenit acerba, iar singura posibilitatea de a obtine venituri generoase din acest domeniu este sa fii la zi cu toate cunostintele tehnice si sa ai alaturi un trainer care sa te initieze in aceasta activitate.

Modelele videochat angajate la un studio lucreaza sub umbrela unei echipe competente si informate, care au imbratisat cele mai noi tehnologii si metode de promovare. Acestea practic fac diferenta dintre succes si esec in cazul unui model cu sau fara experienta.

Partea tehnica

Atunci cand te decizi sa practici videochatul de acasa vei avea nevoie de un compuer performant, o camera web HD si internet de mare viteza. Toate aceste investitii necesita bani, si nu putini. Majoritatea tinerelor care opteaza pentru videochatul de acasa aleg sa isi foloseasca laptopul personal, care insa nu detine dotarile tehnice corespunzatoare pentru o transmisiune buna. Acest lucru se va reflecta asupra incasarilor.

Mai mult, sistemul de plata este anevoios, astfel ca daca faci totul pe cont propriu, va dura un timp pana vei intra in posesia cardurilor, implicit in posesia banilor.

Cat priveste videochatul dintr-un studio, acesta are in general aparatura de ultima generatie, aparatura ce va sustine activitatea modelelor. Suportul tehnic prezent intr-un studio te va ajuta sa faci transmisiuni eficiente, astfel incat sa atragi un numar cat mai mare de clienti si sa incasezi castiguri fabuloase. Conexiunea la internet este de asemenea optima, astfel incat se vor evita intreruperile care de altfel inseamna bani pierduti.

In plus, www.beyou-studio.ro, de exemplu, pune la dispozitie un sistem care permite incasarea rapida a banilor. Poti primi banii chiar in fiecare zi ori saptamanal/bilunar, in functie de necesitati.

Spatiul adecvat

Desi locuinta personala ramane cea mai confortabila, este de preferat sa locuiesti singura, iar vecinii sa fie linistiti. Va fi greu sa te concentrezi la discutia cu un admirator atunci cand vecinul de deasupra isi renoveaza apartamentul sau copilul de alaturi plange mai mereu. Camera in care faci videochat trebuie decorata cat mai interesant si creativ, sa fie personalizata, iar accesoriile sa incite membrii cu care socializezi.

Pe de alta parte, camerele dintr-un studio sunt individuale si decorate anume pentru aceasta activitate. Modelele de la Beyou-studio isi rezerva camerele pentru tura pe care si-o aleg. Acestea sunt bine puse la punct, curate, astfel incat modelul sa se simta in largul sau in aceste incaperi.

Abordarea potrivita

Daca esti incepatoare si alegi sa lucrezi de acasa, nu te va invata nimeni cum sa procedezi, astfel ca va trebui sa o faci singura. Cel mai probabil vei incepe sa lucrezi „dupa ureche” si vei fi dezamagita ca sumele mari de bani despre care ai auzit intarzaie sa apara.

In plus, exista tendinta de delasare, in lipsa unui program stabil si constant, astfel ca va fi dificil sa iti faci o baza de membri fideli.

La un studio profesional ai parte de traning personalizat si permanent. Mediul de lucru este prietenos la Beyou-studio.ro, iar programul flexibil iti va permite sa nu neglijezi viata personala sau studiile. Vei avea posibilitatea sa iti exploatezi adevaratul potential, iar castigurile vor deveni constante si satisfacatoare.

In plus, daca iti asumi anumite riscuri si alegi sa faci videochat de acasa, echipa Beyou-studio.ro te va ajuta sa te organizezi si te va initia in tainele acestei meserii. Pentru mai multe informatii acceseaza site-ul oficial.

 

 

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram