Implantul MIS: Restaurare estetică la cele mai înalte standarde

9 septembrie 2018
Autor:
SC. Admarks Media SRL

Implantologia este un domeniu care a evoluat spectaculos, mai ales în ultimii ani, datorită cercetărilor efectuate în mod constant. Nevoile de pe piață au creat noi așteptări de la procedurile stomatologice, așadar specialiștii au devenit tot mai interesați de a căuta metode inovative de perfecționare a tratamentelor.

Conform unui studiu efectuat relativ recent, se observă o creștere semnificativă a persoanelor care apelează la stomatolog pentru o procedură de implant dentar. Se pare că în anul 2017, numărul celor care au apelat la acest tratament a crescut cu 10% comparativ cu 2016. De asemenea, 1 din 6 români au plecat cu zâmbetul pe buze după ce și-au efectuat cel puțin un implant, recăpătându-și parțial sau total funcționalitatea danturii.

Se estimează că în următorii ani numărul pacienților care vor apela la această soluție de restaurare dentară va crește - atât în spațiul românesc, cât și peste hotare.

Implantul dentar – cea mai bună soluție a edentației

Lipsa unuia sau mai multor dinți este o stare patologică ce poartă denumirea de edentație în termeni de specialitate. Aceasta poate provoca o stare de disconfort atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere emoțional, manifestându-se la nivelul individului prin pierderea încrederii în sine. Pentru a rezolva problemele edentației totale sau parțiale, pacienții au nevoie de planificarea unui tratament eficient. Studiile și statisticile efectuate estimează rata de succes a unei proceduri corecte de inserție a unui implant dentar undeva între 95% și 98%.

Experții în reabilitările orale știu că, pe lângă experiența acumulată în ani de studiu și de lucru, au nevoie să utilizeze anumite materiale de calitate și instrumente eficiente care să asigure un rezultat clinic de succes.

MIS – Certificări la standarde internaționale

Înființată în anul 1995, compania MIS Implant Technologies Ltd. oferă soluții de top care aduc rezultate excelente în restaurarea dentară. Dedicată dezvoltării și cercetării continue pentru a îmbunătăți produsele în mod constant, echipa de specialiști de la MIS își concentrează eforturile în direcția simplificării procedurilor.

Având sediul în Israel, MIS dezvoltă noi tehnologii în materie de implanturi dentare, oferind produse la cele mai înalte standarde ale calității.

Cu milioane de beneficiari la nivel global, calitatea produselor MIS este apreciată în toate colțurile lumii. Așadar, oameni din peste 60 de țări se bucură de beneficiile pe care le aduc restaurările estetice.

Din luna iunie a anului 2016, MIS Implants a devenit o parte importantă a colosului Dentsply Sirona, lider mondial pe piața stomatologiei.

Din portofoliul de produse ale companiei fac parte instrumente și kit-uri, soluții de regenerare și o gamă variată de sisteme moderne de implanturi care au o calitate superioară. Ușor de utilizat, implanturile de la MIS sunt proiectate pentru a răspunde cât mai eficient nevoilor existente pe piață la ora actuală.

Calitatea produselor MIS este certificată de sistemul de control aliniat cu standardele internaționale: ISO 13485:2003 - Sistemul Managementului Calității pentru Echipamente Medicale, ISO 9001:2015 - Sistemul Managementului Calității și Directiva Echipamentelor Medicale 93/42/EEC.

Tehnologii avansate,  dezvoltate continuu

Fiind proiectate pentru a satisface chiar și cele mai înalte exigențe, tehnologiile MIS pun accentul pe simplificarea procedurilor, făcându-le mai accesibile și rapide.  Datorită atributelor de excepție care reflectă inovația și calitatea, produsele sunt comercializate printr-o rețea de distribuție globală, de către specialiști din toată lumea.

De asemenea, calitatea oricărui implant dentar MIS este dată de materialele folosite, dovedindu-se rezistente în timp. Concepute cu un design special, prezintă o adaptare perfectă, indiferent de cazul clinic dat.

Tehnologiile utilizate în cadrul procesului de producție a implanturilor MIS asigură o biocompatibilitate și un proces avansat de osteointegrare.

Consultă catalogul MIS

Dacă ai nevoie de informații suplimentare despre soluții eficiente de restaurare dentară sau vrei să studiezi ofertele pentru a face achiziții importante pentru cabinetul sau clinica stomatologică în care activezi, consultă catalogul MIS. Acesta poate fi găsit pe site-ul companiei, alături de alte detalii semnificative. Gama variată de produse permite o aplicabilitate vastă pentru o mulțime de cazuri clinice.

Datorită funcționalității și a performanței, produsele MIS se dovedesc a fi cea mai bună opțiune în materie de restaurare dentară. Așadar, pentru rezultate de excepție atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere funcțional, alege implanturile MIS!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram