Mare de vis in septembrie

2 octombrie 2018
Autor:
Touch Media

Nu ai timp de concediu pe perioada verii? Iti doresti sa prinzi macar 2 zile de plaja la inceput de toamna? Chiar daca sezonul estival s-a incheiat, marea este la fel de primitoare, la fel si plaja, soarele si nisipul fierbinte. Nu pierzi nimic daca mergi la mare in septembrie, ba chiar castigi un loc bun pe plaja, aproape de apa, liniste si chiar preturi pe jumatate atat la cazare cat si la mancare. Pensiunea din Eforie Nord, La Mer va asteapta pe litoral cu oferte de nerefuzat pentru luna septembrie.

Vrei sa iti petreci concediul intr-un loc frumos si calduros? Chiar daca vara aceasta temperaturile nu au scazut sub 25 de grade si aproape ca suntem plictisiti de atata caldura, nici un concediu nu este mai frumos decat cel de la mare. Cand vrei sa te relaxezi cu adevarat mergi la pensiunea din Eforie Nord, La Mer pentru ca ai o multime de avantaje, cazare ieftina, restaurant, sezlonguri gratuite pe plaja, loc de joaca pentru copii si chiar programe de aventura pentru adulti.

Daca vrei sa faci plaja in septembrie mergi in Eforie Nord!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram