Ce trebuie sa stii despre Converse

1 octombrie 2018
Autor:
HAPPY ADVERTISING

Istoria si caracteristicile Converse

"Converse Shoes” este una dintre cele mai populare companii de incaltaminte din America de la începutul secolului al XX-lea. A fost fondată în 1908 în Malden, Massachusetts de către Marquis Mill Converse, care a fost un manager respectat într-o alta firmă de încălțăminte. Converse este destul de renumită pentru fabricarea pantofilor de atletism pentru diferite sporturi, cum ar fi tenisul și baschetul. Această companie a început în calitate de producător de cauciuc și a furnizat încălțăminte personalizată din acest material pentru copii și bărbați. Pantofii Converse adaugă mult aspectului tau fizic, deoarece descriu imaginea perfecta a stilului si simtului estetic. Adidasii Converse sunt unii dintre cei mai atrăgători pantofi sport din toate tipurile de incaltaminte.

Cate un Converse pentru fiecare

Pantofii Converse au propriile caracteristici distinctive printre alte tipuri de pantofi. O mare varietate din incaltamintea Converse este introdusă pe piețele locale și internaționale, menite sa satisfaca gusturile diferite ale clientilor. Incaltamintea Converse este realizata din diferite materiale, pentru a satisface cerințele a milioane de clienți din întreaga lume. Pantofii Converse sunt ușori în greutate în comparație cu alt tip de incaltaminte. Compania fabrică, de asemenea, produse executate manual de către unii dintre cei mai populari și talentați designeri, pentru a fi vandute ca si ediții limitate. O astfel de pereche de pantofi, realizata in editile limitata, poate ajunge pana la 700 de dolari.

converse 2

Inovatie si imbunatatire continua

Pe măsură ce tendințele modei se schimbă, modele noi si personalizate ale pantofilor Converse sunt introduse pe piață. Ei și-au restructurat recent procesele de fabricație și au demarat și noi linii de design. Acesti pantofi sunt foarte comozi și relaxanti atunci când vine vorba de mers pe jos pe distanțe lungi. Există o mare varietate de culori și modele disponibile pentru acesti pantofi. Pantofii Converse sunt realizati din materiale de calitate diferite, inclusiv piele, piele de căprioară și cauciuc etc. În afară de asta, există o mare varietate de culori în aceste pantofi, pentru a fi apreciati de toate grupele de varsta.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram