Ekopiro, singurul tau furnizor de materiale pirotehnice de incredere

28 septembrie 2018
Autor:
Content SEO

Daca esti pasionat de articole pirotehnice, cu siguranta una dintre cele mai mari probleme pe care le-ai intampinat pana acum a fost lipsa unui furnizor de incredere. Pana nu demult, in Romania nu iti puteai procura aceste materiale decat de la tarabele din piete sau din portbagajul unei masini parcate in spatele blocurilor. In majoritatea cazurilor, petardele, artificiile si rachetele pe care le poti cumpara in acest mod nu vin insotite de instructiuni si masuri de siguranta, pot sa nu functioneze in mod corespunzator sau, mai rau, se pot detona accidental.

In prezent, aceasta problema a fost rezolvata: Ekopiro, magazin online autorizat de materiale pirotehnice, a intrat si pe piata din Romania, dupa succesul inregistrat in tari precum Ungaria, Cehia si Slovacia. Spre deosebire de vanzatorii ambulanti, un furnizor autorizat de articole pirotehnice iti ofera doua mari avantaje, pe care le vom detalia in cele ce urmeaza.

1. Produse autorizate si sigure. Desi Ekopiro vinde mii de produse, cel mai important serviciu pe care il ofera este acela ca invata oamenii sa foloseasca articolele pirotehnice corespunzator, atat pentru siguranta utilizatorilor, cat si a celor din jur, dar si a animalelor, cladirilor sau a altor obiecte.

Fiecare petarda, cutie de artificii sau racheta de Revelion pe care o achizitionezi de la Ekopiro include instructiuni de utilizare si masuri de siguranta. Inainte de a detona o petarda, de exemplu, trebuie sa te asiguri ca aceasta este depozitata intr-un loc uscat, ferit de caldura. Apoi, inainte de a scoate produsul din pachet, trebuie sa citesti instructiunile de pe ambalaj, chiar daca ai mai detonat petarde de zeci sau sute de ori - fiecare produs este diferit.

Inainte de a aprinde efectiv produsul cumparat de la Ekopiro, trebuie sa te asiguri ca nu sunt explozibili sau portiuni de vegetatie uscata in jur si ca adultii, copiii si animalele de companie nu se afla prea aproape de locul detonarii. In plus, daca nu aprinzi tu petardele, trebuie sa te asiguri ca persoana desemnata nu se afla intr-o stare de ebrietate sau de oboseala foarte avansata. Aceste stari afecteaza grav capacitatea de concentrare, de miscare, dar si de evaluare a potentialelor pericole.

Daca vrei ca o petrecere frumoasa, cum ar fi o zi de nastere, o nunta, un botez sau Revelionul, sa nu se transforme intr-o tragedie, urmeaza cu strictete regulile descrise mai sus, care se regasesc pe ambalajul oricarui produs achizitionat de la Ekopiro.

2. O gama foarte variata de produse. Site-ul Ekopiro este structurat astfel incat sa gasesti cat mai repede produsul pe care ti-l doresti, exclusiv de la branduri internationale recunoscute in domeniu.

Astfel, pe site-ul Ekopiro gasesti:

- petarde (sir de petarde, petarde F2, petarde F3);

- fumigene (fumigene colorate si fumigene in mana);

- artificii (bombite si baterii);

- artificii de proximitate (artificii pentru copii, candele romane, artificii de sol, artificii de brad);

- rachete de Revelion;

- articole de petrecere (serpentine, lumanari, confetti, lampioane, artificii de tort, baloane);

- altele (stroboscoape, torte de stadion, accesorii).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram