Care sunt cele mai performante carucioare tip umbrela recomandate de specialisti?

23 mai 2018
Autor:
Fortin

Caruciorul poate fi considerat cel mai bun prieten al parintilor, fiind articolul cel mai utilizat in perioada in care apare un copil in viata lor. Si cum spatiul devine insuficient odata cu aparitia copilasului, un carucior tip umbrela care se strange usor cu o singura mana este perfect.

Aparitia bebelusului nu trebuie sa presupuna schimbarea completa si radicala a stilului nostru de viata de dinaintea venirii lui in familie si nu trebuie sa ne conditioneze sau sa ne impiedice sa mai facem anumite lucruri.

Putem iesi astfel in continuare la cumparaturi sau putem strabate distante mai lungi in concedii atunci cand dorim sa vizitam obiective turistice pentru a ne imbogati bagajul de cunostinte generale.

Cele mai recomandate carucioare pentru copii recomandate in special pentru astfel de calatorii sunt cele sport, care se pliaza cel mai usor si ocupa cel mai putin loc atat in casa cat si in portbagajul masinii.

Parintii recunosc intotdeauna ca ii avantajeaza produsele din categoria carucioare de copii care sunt suficient de usor de manevrat, mai ales in zilele in care copilul trebuie transportat fara a avea posibilitatea de a utiliza masina.

De aceea, specialistii brand-ului romanesc Carucioaredecopii.ro recomanda achizitionarea acestor modele de carucioare tip umbrele menite sa asigure cele mai bune conditii de transport, atat pentru bebelusi, cat si pentru parinti.

Pe Carucioaredecopii.ro iti prezentam cele mai apreciate produse din aceasta categorie

Un carut pentru copii este folosit de cand bebelusul are minim sase luni, pana la o varsta aproximativa de 3 ani.

Este foarte important ca el sa reziste solicitarilor din aceasta perioada, sa nu se indoaie cadrul sub greutatea copilului, sa fie imbracat in burete protector pentru a proteja bebelusul de lovituri, sa aiba un ham special de prindere pentru ca bebelusul sa nu cada din greseala, sa fie usor de impins si prevazut cu frane bune si nu in ultimul rand sa aiba un sistem de pliere rezistent si durabil in fata numeroaselor plieri si intinderi la care va fi supus.

Avand in vedere ca micutii cresc foarte repede, este important ca un carucior pentru bebelusi sa fie comod atunci cand bebelusul are sase luni dar si cand acesta a atins varsta de trei ani.

Spatarul trebuie sa fie reglabil si sa ii permita copilului sa obtina atat pozitia de somn atunci cand este obosit dar si sa ii mentina corpul intr- o pozitie corecta cand mananca sau analizeaza lumea inconjuratoare in timpul plimbarilor.

Carucioarele pentru cei mici trebuie sa fie usor de manevrat chiar si cu o singura mana, sa amortizeze foarte bine socurile care pot interveni atunci cand sunt folosite pe alt tip de teren si suprafete decat cele netede.

Pentru a accesa oferta de produse disponibile in magazinul online, acceseaza http://carucioaredecopii.ro/

In plus, poti vizualiza numeroase alte categorii de carucioare si cu siguranta vei remarca preturile accesibile, mai ales la produsele care sunt la reducere.

Date de contact

Comenzi Telefonice: 0723 666 005 / 0765 745 009

Email: [email protected]

Adresa depozitului de carucioare: Bulevardul Iuliu Maniu 181A, Bucuresti 061098, Romania

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram