Ce este si cum functioneaza procesul de optimizare SEO?

21 mai 2018
Autor:
Fortin

Daca in urma cu cativa ani, reclama reprezenta pilonul de baza in promovarea oricarui tip de afacere, in prezent, odata cu dezvoltarea rapida a tehnologiei, exista mai multe tactici prin care un business poate sa capete notorietate in randul potentialilor clienti. Metoda de optimizare SEO reprezinta una dintre cele mai inovatoare tehnici prin care o afacere poate sa ajunga intr-un mod rapid la potentialii clienti.

Iata cum este definit procesul de optimizare SEO pe intelesul tuturor:

SEO reprezinta acronimul pentru „search engine optimization”, care in traducere inseamna „optimizare pentru motoarele de cautare”. Cu alte cuvinte acest proces ajuta urcarea unui website, magazin virtul etc. cat mai sus in rezultatele cautarilor de pe Google.

Optimizarea SEO este in special recomandata pentru afacerile online pentru ca ofera cea mai sigura cale de promovare a business-ului si de expunere a produselor sau serviciilor in raport cu concurenta.

Agentia Fortin ofera servicii profesioniste si eficiente de optimizare SEO pentru a-ti face cat mai vizibil website-ul pe o perioada de timp indelungata. SEO se refera la cresterea traficului organic pentru un website, aducerea de noi clienti pe site in baza unor cautari stabilite pe baza unor cuvinte cheie predefinite. Cu alte cuvinte audienta este foarte bine targetata, iar pe site ajung doar utilizatorii interesati in mod direct de produsele sau serviciile afacerii tale.

                                                        

Ce implicatii are optimizarea SEO?

Pentru ca indexarea in motoarele de cautare sa fie eficienta se va lucra pe doua directii: SEO on-page si SEO off-page.

  • Optimizarea On-page se refera la design-ul paginii web, la codul si domeniul site-ului care trebuie sa fie concepute astfel incat sa corespunda cerintelor motoarelor de cautare;

  • Optimizarea off-page reprezinta procesul prin care se atrag link-uri catre site-ul afacerii tale de pe alte site-uri din domeniul tau de activitate astfel incat este imbunatatita pozitia website-ului tau in motoarele de cautare.

Ce ai de pierdut daca nu alegi sa optimizezi SEO site-ul tau?

Google isi imbunatateste in permanenta algoritmii de lucru, optimizarea SEO devenind astfel strans legata de criterii precum calitatea textelor de pe un website sau experienta pe care o are utilizatorul cand acceseaza un site de prezentare.

Daca nu optimizezi site-ul tau din punct de vedere SEO, atunci Google te va penaliza pentru acest fapt, iar traficul de pe site-ul tau o sa scada. De asemenea si utilizatorii te pot penaliza pentru ca nu se simt atrasi de un site cu un design nefavorabil si continut de proasta calitate.

Daca ai remarcat ca site-ul tau a pierdut teren in topul cautarilor pe Google atunci inseamna ca trebuie sa revizuiesti optimizarea SEO sau sa apelezi la o agentie care ofera servicii profesionale de optimizare SEO.

S-ar putea ca design-ul site-ului tau sa nu corespunda noilor tendinte, sa fie invechit, link-urile sa nu fie in concordanta cu algoritmii Google sau pur si simplu continutul sa fie slab, iar cuvintele cheie nepotrivite.

De ce sa alegi sa lucrezi cu Agentia Fortin pentru optimizare SEO?

Echipa cu care vei lucra pe partea de optimizare SEO va reprezenta un pilon important pentru succesul afacerii tale. Agentia Fortin este compusa din tineri profesionisti, originali si creativi care lucreaza impreuna cu tine pentru a gasi cele mai potrivite cuvinte cheie pentru business-ul tau care sa iti aduca profit pe termen lung, nu doar pentru moment.

Echipa Fortin realizeaza studii si cercetari de piata pentru a implementa strategia de SEO in moduri eficiente si pentru a atrage potentiali clienti si trafic calitativ pe site-ul tau.
Daca te-ai decis ca este momentul sa urci afacerea ta la nivelul urmator catre succes, atunci contacteaza Agentia Fortin la numarul de telefon 0747.919.237

Pentru mai multe informatii, acceseaza website-ul Fortin.agency

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram