Puterea biografiilor

2 mai 2018
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Daca inca nu ati descoperit puterea biografiilor, aflati ca acestea pot fi surse puternice de inspiratie si motivatie pentru oricine le citeste. Parcurgand o biografie veti descoperi lumea extraordinara in care a trait o anumita personalitate, veti intra in intimitatile sale si veti putea vedea cum anume a ajuns un nume mare si o voce puternica.

Pasionatii de tehnologie si inovatii cu siguranta au auzit de realizarile lui Nikola Tesla, insa multa vreme numele sau a fost uitat intentionat sau neintentionat, dupa ce mult timp a fost subiectul primei pagini a ziarelor lumii. Tesla a fost un geniu sarbo-american, cunoscut pentru contributiile sale in ceea ce priveste transmiterea energiei electrice fara fir si nu numai. O carte plina de curiozitati si numai buna de citit este „Tesla – Biografia unui geniu” scrisa de Marc J. Seifer.

Pentru cei care iubesc istoria si doresc sa stie cum a ajuns America sa fie un stat atat de puternic si renumit, ar fi timpul sa citeasca despre viata celui de-al 16-lea presedinte al acestui stat, Abraham Lincoln, un geniu politic al lumii. Criticii considera ca biografia sa scrisa de Doris Kearns Goodwin este unul dintre cele mai inspirate si mai usor de citit portrete ale lui Lincoln, deoarece se concentreaza pe personalitati, nu pe politica. Mai exact, vorbeste despre cum a reusit Lincoln sa construiasca relatii cu unii din fostii sai rivali.

Cartea remarcabilului biograf Walter Isaacson ofera cititorilor o viziune care nu a mai fost vazuta niciodata, nerestrictionata si nefiltrata din viata fondatorului Apple. Aceasta carte este rezultatul a mai mult de 40 de interviuri cu Steve Jobs pe care autorul le-a adunat de-a lungul a mai mult ani.

Anticariat online - carti la pret redus | www.printrecarti.ro

Unele personalitati sunt mai noi si poate numele lor are o rezonanta mai puternica si sunt mai usor de adaptat contextului actual, altele rasuna din timpuri apuse, insa toate pot inspira, motiv pentru care merita citite. Pentru a citi mai multe biografii, puteti apela la stocul unui anticariat de carti, iar preturile mici vor fi un motiv de incurajare. Accesand https://www.printrecarti.ro/ veti gasi cele mai bune carti la pret redus de pe piata! Stocurile se consuma si se actualizeaza zilnic, asa ca aveti un motiv in plus sa urmariti site-ul cat mai des!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram