Oferta de motoreductoare de la Elematis

6 martie 2018
Autor:
European Advertising Holding S.R.L

Elematis, un nume cunoscut pe nisa de materiale si echipamente electrice, dispune si de o gama variata de motoreductoare. Utilizate de fiecare data cand se impune o deplasare liniara intre acele elemente ce transmit putere, motoreductoarele vin cu diverse subcategorii. Descoperim asadar ce poate Elematis oferi.

Reductoare melcate

Aceasta clasa de reductoare se defineste prin aspectul compact, ceea ce le face ideale a fi utilizate in spatii mici indeosebi. Au un raport mare de transmisie si cu o varietate privind modul de prindere. In lista de optiuni de la Elematis aceste reductoare pot fi rotunde sau patrate.

Dispun de carcasa din aluminiu, cu maxima rezistenta raportata la termen lung ca si utilizare. Au suport supradimensionat, materiale zincate incluse, fara scurgeri, poate opera si la temperaturi extreme, intre -15 si pana la 130˚.

Reductoare coaxiale

Aceste tipuri de motoreductoare se definesc ca fiind monobloc, la fel de rezistente si calitative, dar si robuste. Pot avea diverse tipuri de puteri. Cu o carcasa din aluminiu sau fonta, sunt proiectate pentru a fi rezistente la sarcini foarte mari, la conditii grele.

Clasa de reducatoare conico-cilindrice

In acest caz se poate vorbi de mai multe aplicatii ale reductoarelor. Au posibilitate de montare avantajoasa, aducand dupa sine si o solutie pentru antrenarea sub unghi. Acelasi tip de carcasa ca si pana acum, din aluminiu sau fonta insa si cu optiunea de fonta grafitata.

Trebuie precizat ca acestea sunt de regula silentioase si transmit foarte bine sarcinile. Acest lucru se realizeaza prin impingere. Pentru a puncta inca o data modul lor versatil de utilizare si faptul ca sunt utilizate adesea, trebuie  mentionat ca sunt intalnite in aproape toate ramurile industriei.

Reductoare axe paralele

Pentru reductoarele de acest gen exista mai multe tipuri de gabarit. Poate avea si pana la 3 trepte de reductie. De asemenea, poate fi vorba de flansa ca si metoda de cuplare, adica prinderea cu motorul electric sau cea cu ax de intrare.

Reductoarele cu axe paralele sunt realizate din materiale calitative, cu o carcasa din fonta.

Reductoare pendulare

Dispun de regula de un design compact, au axul de iesire in gol, iar aceste caracteristici sunt cele care favorizeaza si montarea in spatii nu prea generoase. De asemenea, si aceasta clasa de reductoare ofera o varietate la gabarit. Dispun de gauri specifice pentru montaj.

Astfel de optiuni sunt disponibile la elematis.ro. Cu o usurinta de acces pentru orice utilizator, oferta de pret poate fi solicitata de indata ce se stie care este nevoia. Pagina mentionata include catalog de oferte, informatii si explicatii, ba chiar se poate miza si pe partea de consiliere, pentru ca alegerea facuta sa fie cea corecta.

Elematis se preocupa de fiecare data de o solutie optima, eficienta pentru clientii sai. Asadar, varietatea si calitatea sunt doua dintre aspectele ce definesc complexitatea experientei pe care o ofera. Asa cum si clasa de motoreductoare demonstreaza, este nevoie de informatie completa, de disponibilitate si de optiuni complexe pentru a multumi nevoile diverse ale utilizatorilor.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram