Vesa.ro la bilant

27 februarie 2018
Autor:
A&A VESA

Conform sondajelor, hainele de blana au ajuns din nou la mare cautare.

Tabacarie Vesa

Tabacarie Vesa

Printre marcile preferate ale clientilor din tara, dar si din Europa, se regaseste si A&A Vesa, producator haine care a ajuns sa ocupe o pozitie fruntasa in randul producatorilor de vestimentatie din materiale naturale.

Inca din anul 1994, fabrica de blanuri A&A Vesa a inregistrat o activitate constanta, afirmandu-se prin originalitea modelelor sale dar si prin reinventarea vestimentatiei de blana. Daca, in trecut, hainele de blana erau purtate numai de o anumita categorie sociala, ajungand in cele din urma sa fie demodate, astazi asistam la o reinviere a interesului pentru acest gen de vestimentatie, in mare parte datorat creativitatii producatorilor precum A&A Vesa, care ofera modele aflate in rand cu cele mai noi tendinte ale modei – haine de blana pentru barbati si paltoane dama elegante potrivite pentru toate varstele, care confera purtatorilor un aer distins dar si autentic.

Departe de a fi greu de intretinut si asortat, noile modele de haine de blana marca A&A Vesa continua sa se remarce, atat in randul clientilor din Romania si din afara datorita liniilor moderne si a aspectului lor practic. Ideale in sezonul rece si nu numai, hainele si accesoriile din materiale naturale, precum blana de vulpe polara, blana de miel merinos, blana de raton sau pielea naturala au ajuns, din nou, sa fie la mare cautare, inclusiv in randul tinerilor.

Fabrica de blanuri A&A Vesa, situata in judetul Arad, produce propriile modele, avand propria tabacarie. Daca majoritatea producatorilor aleg sa lucreze pentru designeri vestimentari din afara, A&A Vesa ramane fidela clientelei sale, oferind haine exclusive la preturi de producator.

Ideale pentru a intampina sezonul rece, articole precum haine si cojoace din blana, veste dama, geci si jachete din piele si accesorii de o calitate superioara precum caciuli din blana, manusi si portofele din piele sunt disponibile in magazinele A&A Vesa, situate in Arad, Bucuresti, Galati si Constanta. De asemenea, produsele pot fi achizitionate si online, de pe www.vesa.ro. Magazinul virtual a fost lansat in anul 2011 si asigura livrarea rapida a produselor oriunde in Romania, dar si in statele membre UE, plata fiind posibila online sau ramburs.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram