Importanta lustruirii masinii cu ceara

26 februarie 2018
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Atunci cand doriti sa finalizati cu succes inspectia tehnica periodica a masini va puneti problema ce reparatii si imbunatatiri sa faceti pentru ca totul sa fie in regula. Multi soferi se concentreaza atat de mult pe functionarea tehnica si mecanica a masinii, incat uita sa acorde atentie aspectului exterior al acesteia. Altii, sunt atat de absorbiti de imagine, incat investesc timp si bani in diverse tratamente aplicate vopseleie, dar uita sa se ocupe si de partea functionala a masinii. Important este sa gasim un echilibru si sa nu cadem in extreme.

Cu toate aceste, aspectul exterior al masinii conteaza si este evaluat in cadrul testarii. O masina murdara la exterior este dovada ca s-ar putea sa nu fie intretinuta corespunzator, deci merita investit in toate aspectele care tin de intretinerea masinii, mai ales cand vinw vorba de ITP.

Daca nu lustruiti masina sau o faceti rar, s-ar putea sa va intrebati de ce este ceara atat de importanta si care este cea mai potrivita? Intr-adevar, ceara face ca masinile sa straluceasca, dar face mult mai mult decat sa imbunatateasca estetica masinilor. Cand masina a fost vopsita, deasupra stratului de vopsea s-a aplicat un strat de ceara care are rolul de a etansa vopseaua, dar de asemenea, reprezinta si prima linie de aparare impotriva daunelor mediului. Totul, de la evacuarea gazelor pana la sarea si murdaria de pe sosea, distruge caroseria masinii in timp. Din fericire, stratul de ceara protejeaza vopseaua!

Specialistii recomanda aplicarea unui tratament cu ceara de aproximativ 4 ori pe an. Cele mai importante momente de a face acest lucru sunt chiar inainte de iarna, inainte de vara, dar si in timpul celor doua sezoane cu temperaturi extreme ce pot provoca daune majore stratului de vopsea. Chiar daca descuamarea vopselei nu afecteaza cu nimic functionalitatea masinii, este important ca acestea sa fie prevenite.

ITP ieftin Bucuresti | www.alfaitp.ro

Evident ca la ITP veti fi primit si daca ati aplicat si daca n-ati aplicat ceara pe masina, insa parca alta e multumirea stiind ca aveti o masina perfecta din toate punctele de vedere. Daca sunteti in cautarea unui ITP ieftin in Bucuresti, nu ezitati sa accesati http://www.alfaitp.ro/ si sa faceti o programare la cel mai bine cotat ITP din Militari! Totul se va rezolva din cateva clik-uri si o vizita pe rampa de inspectie!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram