Scoala moto Brasov- Din pasiune petru viteza!

20 februarie 2018
Autor:
Atelierul de Creatii Digitale

21Esti pasionat de viteza? Preferi motocicleta si nu automobilul?  Vrei sa devii as in manevrarea motocicletei? Visul se poate transforma in realitate! MotoExpert scoala moto Brasov  este locul unde inveti cum sa stapanesti caii  viteza si cum sa fii responsabil in trafic. Odata cursant la aceasta scoala, devii profesionistul de maine, garantat!

Volanul masinii, mult prea banal pentru gusturile tale? Nicio problema. Poti deveni un as in manevrarea motocicletei. Ai acces la informatii complete, la instructori competenti ,la o practica bine pusa la punct dar si la resurse care-ti vor facilita procesul de invatare. Pregatirea practica se desfasoara atat in poligon cat si in trafic. Astfel, ai garantia ca detii controlul in orice situatie!

Motocicleta, un vis din copilarie? Acum este momentul sa preiei controlul si...viteza!

Scoala moto Brasov-Adrenalina, pas cu pas

Unii prefera lucrurile simple, ca de exemplu o masina de familie.  Altii, insa, sunt mari impatimiti ai vitezei! Pentru acestia din urma exista alternative. Si nu orice alternative, ci unele menite sa tranforme banalul in adrenalina. Simplu, cat ai zice ”motor”.

Postura, acceleratie rapida si senzatii unice. Aceasta este promisiunea unei motociclete si este adresata tuturor celor care vor sa-si testeze limitele.

Pana la a avea propriul motor si pana la a stapani soselele, trebuie sa urmezi cursurile unei scoli de profil. Cum alegi o astfel de scoala? In primul rand, scoala trebuie sa fie autorizata. Este prima conditie. Apoi,  orienteaza-te spre o scoala moto Brasov care sa-ti puna la dispozitie instructori buni. Aici este, de fapt, cheia succesului. Un instructor profesionist iti va explica in detaliu tot ceea ce trebuie sa stii despre pasiunea ta si te va transforma intr-un expert. Atentie! Este important ca intre cursant si instructorul moto sa existe compatibilitate.

Pentru a putea gusta din adrenalina si pentru a deprinde instinctele necesare, este esential sa ai acces la toate informatiile pe care le presupune acest domeniu. Deci, o scoala moto este obligatorie! Aici, inveti cum sa fii responsabil, cum sa manevrezi in cele mai sigure conditii un motor si cum sa te adaptezi la traficul actual. Simplu si rapid!

Scoala moto Brasov-MotoExpert, o scoala de profesionisti

Siguranta ta si a celor din jur este pe maini bune! MotoExpert scoala moto Brasov te invata, pas cu pas, arta de a conduce un motor. La categoria A ai la dispozitie o motocicleta pe care orice profesionist viseaza sa o conduca: Honda Hornet. Chiar daca este inzestrat cu o putere mare, Hornet-ul este usor manevrabil si se potriveste perfect primelor lectii.

Se pune mare pret pe siguranta rutiera, astfel ca orele se desfasoara in conditii optime alaturi de instructori profesionisti si doar cu echipament complet de protectie (casca, genunchiere si cotiere). Doar atunci cand cursantul stapaneste suficient Hornet-ul, in poligon, se trece la pregatirea in tafic. Totul pentru siguranta cursantului si a celorlalti participanti la trafic.

Pentru a putea urma cursurile  scolii MotoExpert la categoria A, este necesar sa ai varsta minima de 24 de ani, ori sa ai 20 de ani si sa detii categoria A2 de minimum 2 ani.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram