LeasingAutomobile.ro – Am dezvoltat pentru tine cele mai eficiente posibilitati de achizitie automobile Renault de vanzare la promotie

5 ianuarie 2018
Autor:
Fortin

Pentru toti cei care au experimentat cel putin o singura data stresul acumulat in urma achizitiei unei masini de tip second hand, intelege de ce unul dintre cei mai importanti dealeri auto din Romania reuseste sa se impuna pe piata de profil din tara cu cele mai avantajoase posibilitati de finantare. Pentru a reduce la minim eforturile cumparatorilor, ofertele de achizitie pentru automobile Renault de vanzare in conditii optime de creditare sunt acum la indemana noastra.

Parcurile auto Leasing Automobile – Masini calificate pentru performanta si calitate premium

Dealerul auto Leasing Automobile detine doua parcuri auto importante in Romania, in orasul Galati si Arad. Considerata ca fiind una dintre cele mai accesate si eficiente companii, pentru achizitia de automobile performante si rulate din gama premium, serviciile acestei firme se impun datorita preturilor accesibile si multiplelor posibilitati de finantare.

Experienta acumulata in peste 15 ani de activitate functioneaza ca si garantie pentru satisfactia deplina a clientilor, iar beneficiile unui parteneriat cu consultantii acestei firme sunt demne de luat in considerare:

  • Revizie gratuita a masinii in momentul achizitiei;
  • Livrarea gratuita in orice localitate si oras din tara;
  • Certificat de buna functionare atestat de o specialisti in diagnoza auto;
  • O garantie de 3 luni de zile pentru 15 000 de km rulati.

Servicii profesionale – Accesibilitate, satisfactie si excelenta

Compania Leasing Automobile pune la dispozitia clientilor sai un catalog impresionant de masini performante recunoscute pentru eficienta si calitatea acestora.

Printre marcile renumite pe intreg mapamondul si pe care le puteti gasi in parcul auto al companiei afla atat masinile Renault de vanzare, cat si autoturisme BMW, Mercedes, Audi, Dacia, Toyota si multe alte marci internationale.

Siguranta deplina la volan, in partneriat cu Leasing Automobile

Marca Renault este de origine franceza, iar masinile acestei marci sunt recunoscute pentru siguranta, accesibilitate si performanta.

Descopera caracteristicile masinilor disponibile in parcul auto online al firmei Leasing Automobile:

  • Renault Grand Scenic – Un automobil care se impune prin prestanta, fabricat in anul 2016 cu o capacitate cilindrica de 1 500 cm³ si o putere impresionanta de 110 Cp;
  • Renault Laguna – Automobil fabricat in anul 2011, intra in categoria masinilor rulate din gama premium. Caroseria berlina determina confortul unei familii numeroase care se poate bucura chiar acum de siguranta deplina.
  • Renault Trafic – Model fabricat in anul 2011, cu o putere de 90 Cp care functioneaza pe combustibil Diesel.

Servicii performante si excelenta pentru automobile rulate

Consultantii Leasing Automobile dispun de toate informatiile necesare pentru ca dvs sa beneficiati de servicii profesionale care sa va asigure modelul masinii dorite, in cel mai scurt timp.

In plus, prin intermediul serviciilor promovate, investitia dvs este asigurata in conditii avantajoase de finantare de tip leasing, credit auto, trade in sau buy-back.

Soferilor pasionati de performanta le este asigurata profilul real al masinii astfel incat decizia de achizitie sa fie in avantajul acestora.

Date de contact

Pentru informatii suplimentare cu privire la posibilitatile de finantare si achizitie telefonati la numerele:

  • 0741 41 44 88
  • 0741 41 44 66

Acceseaza leasingautomobile.ro si devino unul dintre partenerii nostri!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram