Pasi de urmat in cumpararea unui produs SH

22 decembrie 2017
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Cumpararea produselor second hand este intotdeauna un act ecologic, dar este usor sa fi descurajat de povestile produselor stricate care vin impachetate impecabil dar nu functioneaza. Pentru a spulbera aceste temeri, iata o lista de verificare despre cum sa achizitionezi un laptop folosit care sa functioneze!

Decideti-va asupra unui model si apoi nu va setati asteptari ci fiti flexibil. Ca majoritatea oamenilor, probabil visati la cel mai nou model de laptop la un pret extraordinar de mic. Posibil sa gasiti insa, mai degraba verificati temeinic modelele din anii anteriori, care vor indeplini, cu siguranta, aceleasi sarcini ca si cele mai noi modele.

Alegeti de la cine sa cumparati produsul dorit. Aveti cateva optiuni: site-urile de vanzari, dealeri autorizati precum IT-SH sau direct de la producator. Ultimele doua variante vor avea un pret mai mare, dar vor veni cu garantii, ceea ce va protejeaza.

Verificati daunele si in primul rand, problemele cosmetice ale dispozitivului. Chiar daca acestea nu afecteaza functionalitatea, este indicat sa stiti despre ele. Eventual puteti obtine o redecere pe baza imperfectiunilor gasite.

Unul dintre cele mai scumpe lucruri de inlocuit este ecranul. Verificati orice decolorare roz sau violet a acestuia si, daca gasiti, nu acceptati sa-l cumparati. Nu merita costul reparatiilor. Apoi verificati toate intrarile si conexiunile, cum ar fi Bluetooth si Wi-Fi. Multe dintre acestea sunt atasate la placa de baza, ceea ce este costisitor de inlocuit. daca un port USB este rupt, le puteti folosi pe celelalte existente insa, daca mufa pentru casti sau butonul Bluetooth sunt rupte, ar trebui sa va mai ganditi daca achizitionati produsul.

De asemenea, mai puteti testa viata bateriei si nu uitati sa testati daca unitatea hard-disk functioneaza bine sau daca unitatea CD suporta toate formatele CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD+R DL, etc.

Calculatoare second hand si laptopuri ieftine | it-sh.ro

Acum ca stiti ce aveti de urmarit, nu va mai ramane decat sa faceti cea mai buna achizitie! Pe site-ul http://www.it-sh.ro/ gasiti calculatoare second hand si laptopuri ieftine in stare perfecta de functionare. In plus, specialistii IT-SH va vor ajuta si la testarea produsului dorit!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram