Beneficiile unui implant dentar realizat la clinica Dental Crown Health

27 octombrie 2017
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Dantura este o parte importanta a corpului cu roluri foarte bine stabilite. In primul rand, dantura are rol estetic, dar si un rol important in masticatie. O dantura perfecta inseamna si o masticatie perfecta, un stomac sanatos, un zambet impecabil si mai multa pofta de viata. Ce se intampla insa cu persoanele care isi pierd un dinte sau o masea? Cauta imediat o forma de inlocuire a acesteia! In cadrul clinicii Dental Crown Health exista o oferta de implanturi dentare de nerefuzat pentru pacientii care stiu ca au asemenea probleme. Clinica stomatologica sector 3 isi deschide portile si online, https://dentalcrownhealth.ro/, pentru pacientii care vor sa afle mai multe detalii referitoare la desfasurarea unui implant dentar.

Implant dentar intr-o singura zi!

Exista posibilitatea ca pacientii care au nevoie de un implant dentar intr-un timp cat mai scurt, sa poata beneficia de oferta Fast fixed. Ceea ce inseamna ca pacientii edentati total pot intra in clinica dimineata si pot iesi cu o lucrare provizorie in aceeasi zi. Se pot realiza extractii, se pot insera implanturi si gura va arata la final altfel. Oamenii vor zambi cu mai multa incredere, vor mesteca mai usor mancarea, si nici nu vor fi necesare interventii chirurgicale extinse sau dureroase, ori o durata prelungita a tratamentului si costuri suplimentare.

Sistemul revolutionar fast and fixed de implanturi dentare ofera posibilitata pacientilor de a beneficia de extractii, implantari si lucrare provizorie intr-o singura zi. Poate costa pana la cateva mii de euro, insa este un pret rezonabil comparativ cu numarul de implanturi si de asemenea cu calitatea materialelor. Specialistii clinicii Dental Crown Health nu se rezuma numai la acest tip de servicii, ci ofera toata gama de specialitati stomatologice, inclusiv interventii chirurgicale mai delicate, tratamentele nu implica durere, ambianta este placuta, medicii sunt foarte bine pregatiti din punct de vedere profesional si standardele sunt bine puse la punct pentru sterilizare si dezinfectie, existand chiar si posibilitatea platii in rate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram