Lumea Basmelor - carnaval pentru 100 de copii din centre de plasament

26 octombrie 2017

La finalul lunii octombrie, Asociaţia United Hands România organizează un eveniment special dedicat copiilor din centre de plasament şi medii vulnerabile. Distracţia, zâmbetele, activităţile recreative şi educative vor fi în prim-plan, iar cei mici vor fi ghidaţi de voluntarii Asociaţiei, parteneri, colaboratori şi sponsori. Timp de câteva ore, copiii asistaţi de supraveghetorii centrelor se vor juca, vor fi implicaţi în activităţi (inclusiv confecţionare măşti) şi vor beneficia de masă de prânz, cu sprijinul hotelului IBIS din Constanţa. În plus, va există o zona specială pentru face-painting, pentru a-i putea ajută să pună în evidenţă personajul ales.

Evenimentul, conceput sub forma unui carnaval pentru copii, este organizat cu implicarea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa. Sunt invitaţi în Lumea Basmelor aproximativ 100 de copii din mai multe centre de plasament din judeţ.

Partener special al evenimentului, Lions Club Constanţa Balkanica va fi alături de copii, oferindu-le acestora inclusiv cadouri şi ajutând la crearea unei experienţe deosebite. Mai mult decât atât, cei de la Lions Club Constanţa Balkanica au pregătit şi o surpriză specială, tot în beneficiul celor mici. La eveniment şi-au anunţat prezenţa Ruxandra Dima, din partea Hotelului IBIS (care a oferit copiilor masa de prânz şi la evenimentul organizat de Asociaţia United Hands de Paşte, tot pentru copiii din centre de plasament) şi Ing. Prof. Dr. Elena Gogu, director al liceului tehnologic „Gheorghe Duca“, în calitate de gazdă.

"Prin prisma unor astfel de evenimente şi cu sprijinul mediului de afaceri local, le construim copiilor un mediu prietenos, cald, familial, în care sunt înconjuraţi de prieteni. Evenimentul Lumea Basmelor este dedicat copiilor aparţinând unor fundaţii private, organizaţii non-profit şi centre de plasament ale DGASPC Constanţa pentru a avea o zi în care pot da viaţă personajelor lor preferate, o zi în care îşi pot pune imaginaţia la încercare. Dorim să le dăruim copiilor momente pline de zâmbete şi amintiri plăcute pe care le pot împărtăşi cu prietenii lor", spune Irina Istrate, Administrator al Asociaţiei United Hands România.

Asociaţia United Hands România organizează an de an evenimente în beneficiul copiilor instituţionalizaţi şi aflaţi în diverse situaţii nefaste, în special de Ziua Copilului şi de Sărbătorile de Paşte şi de Crăciun. Sunt organizate şi alte evenimente, aşa cum este carnavalul Lumea Basmelor, programat pe 28 octombrie. Acest eveniment este organizat cu sprijinul Lions Club Constanţa Balkanica, Hotel IBIS, Cora Brătianu, sianimage, Euxin Marine Design S.R.L. şi Papuc Endes.

Având misiunea asumată de a îmbunătăţi calitatea vieţii pentru cei aflaţi în suferinţă sau care se află în diverse situaţii de risc, Asociaţia United Hands România sprijină toate persoanele ce au nevoie de ajutor, indiferent de rasă, religie, naţionalitate sau poziţie socială. United Hands colaborează cu persoane şi organizaţii din toate mediile culturale şi etnice, fiind una dintre organizaţiile non-guvernamentale ce a reuşit să aibă continuitate în proiecte realizate în Constanţa şi în zona Dobrogea în ultimii 17 ani.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram