Inchirieri autorulote – beneficii pentru santatatea dumneavoastra !

11 octombrie 2017
Autor:
Atelierul de Creatii Digitale

Vara este timpul pentru vacanțe de familie, pescuit, drumeții și focuri de tabără. Campingul este o modalitate ideală de a realiza toate aceste activități distractive și interesante all-in-one. Inchirieri autorulote de la Travel Campers face totul mai simplu in camping, pentru ca oferă o serie de activități de făcut în timp camping, cum ar fi  sport, drumeții și alte tipuri de distracție de familie. Cu toate acestea, ceea ce este posibil să nu realizați este că campingul este mult mai mult decât o modalitate foarte bună de a petrece timpul ca o familie, este, de asemenea, extrem de benefic pentru sănătatea ta. În timp ce toate alimentele delicioase, dar poate nu sănătoase îți cheamă numele, petrecerea timpului în aer liber poate adăuga ani în viața ta.

Aer proaspăt

După ce vă așezați cu autorulota intr-un loc, respirați adânc și sunteți copleșiți de un sentiment de fericire. Acest lucru nu este doar pentru că sunteți pe punctul de a începe o vacanță de o săptămână, ci pentru că sunteți înconjurați de copaci care dau o capacitate mare de oxigen. Creierul dumneavoastră funcționează mai bine cu acest nivel crescut de oxigen și eliberează serotonina, ceea ce vă face să vă simțiți fericit și vă scade nivelul stresului.

Aerul proaspăt are și alte beneficii pentru sănătate, cum ar fi îmbunătățirea tensiunii arteriale, ajutarea digestiei și stimularea sistemului imunitar. Asigurarea corpului dvs. cu aceste niveluri mai ridicate de oxigen pe o serie de zile crește efectul acestor beneficii asupra sănătății.

Socializarea

Într-o societate în care munca grea este idealizată și mai mult timp este petrecut la locul de angajare decât la domiciliu, campingul oferă timp departe de stresul zilnic și oferă timp pentru tine și familia ta să socializeze fără distragere. Socializarea poate întârzia problemele de memorie și poate prelungi durata de viață.

Campingul oferă o mulțime de exerciții fizice. Mergeți la diferite facilități, înotați, jucați sport, excursii pe jos, pești etc. Aceste exerciții diferite ard o cantitate mai mare de calorii decât o slujbă de birou. Exercițiul activează sistemul cardiovascular și este benefic pentru sănătatea inimii și a plămânilor.

Soarele

Indiferent dacă dormiți în aer liber sau că vă refugiați în inchirieri autorulota, doar petrecerea timpului în afara are un impact enorm asupra sănătății dumneavoastră. Soarele nu este numai bun pentru acest bronz, ci și corpul nostru cu vitamina D. Acest lucru este esențial pentru bunăstarea noastră, deoarece vitamina D permite corpului nostru să absoarbă calciu și fosfor care întăresc oasele și dinții.

  1. Nopți bune

A dormi atâta timp cât vă place, liniștea naturii, dormind sub stele sau într-un pat confortabil moale din inchirieri autorulote sunt toate disponibile pentru tine. După o zi lungă plină de activități, de aer proaspăt și de soare, nu este de mirare somnul va cheama. Un somn bun de noapte este necesar pentru a vă menține funcționarea corectă a corpului, reduce inflamația și poate îmbunătăți ciclurile de somn mult după terminarea vacanței. Lumina galbenă a focului de tabără mărește nivelul de melatonină, o substanță chimică produsă de organism pentru a regla somnul.

  1. Mai puțină stres

Fiind în aer liber și camping vă permite să vă îndepărtați de stresul carierei. Șederea lângă piscină sau în fața unui foc de tabără dim este o modalitate excelentă de a scuti stresul. Deși multe locuri de camping oferă Wi-Fi, este important să vă permiteți să vă îndepărtați de tehnologia și conexitatea (nevoia de a fi conectat prin intermediul rețelelor sociale). Scăderea stimulării constante a tehnologiei va încuraja o sănătate psihologică și emoțională mai mare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram