EcoMedical: Cele mai performante aparate medicale de pe piata de specialitate

11 octombrie 2017
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Pentru a putea oferi unele dintre cele mai bune servicii medicale, personalul medical are nevoie de unele dintre cele mai performante echipamente. Doar asa medicii pot pune cel mai corect diagnostic si pot urmari indeaproape starea de sanatate a pacientilor.

Soniworld Aparatura Medicala este o companie recunoscuta pe piata din Romania care pune la dispozitia clientilor o gama larga de aparatura medicala. Echipa este formata din oameni profesionisti cu experienta in domeniu care reusesc sa promoveze, sa vanda, dar si sa instaleze produsele oferite. Acestia sunt gata in orice moment sa ofere clientilor sfaturi utile pentru a utiliza cat mai simplu si cat mai rapid aparatura. In plus, este acordata chiar si o sedinta de training in cadrul careia, specialistii vor explica modul de functionare, dar si eventualele probleme care pot aparea.

Potrivit www.ecomedical.ro aparatura disponibila este una destul de variata si cuprinde produse destinate exclusiv spitalelor, dar si cabinetelor particulare, instrumente medicale, dar si consumabile medicale asa cum sunt seringile, vata sau manusile chirugicale. Acestea sunt extrem de utile in unele dintre cele mai cautate domenii: Ginecologie, Dermatologie, Urologie, Cardiologie sau Gastroenterologie.

Compania ofera chiar si EKG de vanzare, iar pretul de achizitie este unul mai mult decat accesibil. Electrocardiograful are rolul de a masura activitatea inimii prin captarea impulsurilor electrice. Electrozii reusesc sa detecteze orice anomalie existenta ceea ce ofera medicilor un semnal de alarma asupra starii de sanatate a pacientilor.

Cu ajutorul unui astfel de aparat, personalul medical isi poate face o parere despre starea generala a fiecarui om in parte si poate sa semnaleze existenta urmatoarele probleme:

  • Un flux sanguin mult prea mic la nivelul inimii

  • Prezenta unor leziuni care pot indica o afectiune mai veche sau una recenta

  • Aritmii

  • Marirea volumului inimii

Cei care isi doresc sa afle cat mai multe detalii despre produsele oferite, pot contacta echipa Soniworld cu un simplu telefon sau pot completa formularul disponibil pe site si un operator va raspunde solicitarii in cel mai scurt timp. Un reprezentat al companiei se poate deplasa pana la domiciliul cadrelor medicale pentru a le prezenta ofera si pentru a raspunde tuturor intrebarilor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram