Diferenta intre tortul alb si tortul galben - eTorturi.ro

11 octombrie 2017
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Cand doriti sa comandati un tort, este destul de usor sa comandati exact ce va doriti. Insa, sunt unele aspecte tehnice de gatire care nu sunt mentionate si care fac o diferenta majora in ceea ce priveste gustul si aspectul. Exista o multime de termeni pentru a descrie ceea ce pare a fi acelasi lucru. Dar oare, un tort alb, galben sau de vanilie nu sunt la fel peste tot?

Torturile albe depind numai de albusurile de ou si uneori se combina si cu unt pentru a obtine o culoare mai pura. Tortul alb este considerat ca fiind unul dintre acele torturi de nunta clasice, datorita aspectului sau sofisticat si in acelasi timp, simplu. Pentru a obtine un tort alb desavarsit, vanilia folosita trebuie sa fie cat mai pura.

Pe partea opusa a monedei este tortul galben, care are o nuanta de galben auriu, datorita utilizarii oualor intregi, atat galbenus cat si albus. Acest lucru creeaza o culoare aurie de care oricine, patiserie sau gospodina, este mandra. Blatul galben este usor de facut, nu impune prea multe probleme de mixare si de asemenea, nu trebuie sa va faceti griji cum folositi sau depozitati  galbenusurile, ca in cazul tortului alb. In ceea ce priveste vanilia, aceasta poate fi adaugata in cantitati mai mari deoarece nu influenteaza culoarea blatului, care oricum e galbena.

Observam ca, atat torturile albe cat si cele galbene, contin vanilie. Atunci care este, de fapt, tortul de vanilie? Cand intalniti o reteta care este numita, in mod general, tort de vanilie si nu tort alb sau galbem, uitati-va atent la ingrediente: daca contin numai albusuri de ou, este tort alb si, daca contin oua intregi, este tort galben.

Cofetaria online eTorturi.ro

In cazul cofetariei online eTorturi.ro, lucrurile sunt simple: indiferent de tortul comandat, vi se va explica in detaliu componenta blatului si a umpluturii, astfel incat veti putea face o diferenta clara intre tipurile de torturi. Asistenta telefonica permanenta, livrarea si posibilitatea de a adapta si combina retete, transforma eTorturi.ro intr-o cofetarie desavarsita. Pentru comenzi, telefonati sau accesati https://etorturi.ro/ si veti primi cele mai reusite torturi la comanda!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram